Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ξημερώνει μέρα δύσκολη…

6761e7e343d36bb2a6d8b5dde24229cf_L

Μετά τη μη αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα, αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει την απόφαση να αποχωρήσουν από την ομάδα και έτσι «ξηλώνεται» ο κορμός που έφερε την αγωνιστική επιτυχία για τους Ηπειρώτες.

Το μεγάλο ερωτηματικό, όσο η σεζόν πλησίαζε προς το τέλος της, ήταν το αν ο ΠΑΣ Γιάννινα θα καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη άδεια έτσι ώστε να παίξει στα play off και κατ’ επέκταση στην Ευρώπη. Η απογοήτευση είναι έκδηλη στο στρατόπεδο του «Άγιαξ» με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να περιμένουν το… τέλος της χρονιάς έτσι ώστε να ετοιμάσουν βαλίτσες για άλλες πολιτείες.

Ήδη οι Κοροβέσης και Χαρίσης έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΠΑΟΚ, ενώ κι ο Μπράνα Ίλιτς οδεύει προς τη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, αρκετοί ακόμα ποδοσφαιριστές σκέφτονται την αποχώρηση. Ειδικότερα όσοι είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, επιθυμούν το βήμα παραπάνω και έμειναν… άναυδοι με τη μη συμμετοχή της ομάδας στα play off κάτι που η ίδια κατάφερε αγωνιστικά.

Οι Σωτηρίου, Βελλίδης, Μιχαήλ, Ντάσιος, Ναδάλες, Σκόνδρας, Ακόστα και Αυγενικού μένουν ελεύθεροι με τη λήξη της σεζόν και με εξαίρεση – ίσως – τον αρχηγό Ντάσιο όλοι οι υπόλοιποι ετοιμάζονται να περάσουν την πόρτα της φυγής. Την ίδια ώρα, παραμένει αμφίβολο το κατά πόσο θα μπορέσει ο ΠΑΣ να κρατήσει τον Τσάβες που έκανε φοβερή σεζόν, αλλά και τον Τζημόπουλο που επίσης πήγε περίφημα κι έφτασε μέχρι την Εθνική της Νέας Ζηλανδίας στην οποία έκανε ντεμπούτο…

Όσο για τα αγωνιστικά των Ηπειρωτών, η Δευτέρα (04/05) κύλησε με προπόνηση αποκατάστασης για όσους έπαιξαν στο ματς με τον Εργοτέλη, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προπόνηση ταχυδύναμης και αγωνιστικά παιχνίδια. Εκτός ήταν ο Νάκου και ο Γαρουφαλιάς, που έχουν προβλήματα τραυματισμών και έμειναν εκτός.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected