Κατηγορίες
Super League 1

“Εγκληματική Οργάνωση” – Η απόφαση για Σπανό και Αγγελόπουλο

ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÏÕ ÍÅÏÕ ÐÑÏÐÏÍÇÔÇ ÔÏÕ ÁÔÑÏÌÇÔÏÕ ÍÉÊÏÕ ÍÉÏÌÐËÉÁ ÁÐÏ ÔÏÍ ÃÉÙÑÃÏ ÓÐÁÍÏ ÊÁÉ Ç ÐÑÙÔÇ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓΗ «επίσκεψη» των Γιώργου Σπανού και Γιάννη Αγγελόπουλου στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς το μεσημέρι της Τρίτης δεν έφερε… συνέπειες για τους δύο.

Ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου απολογήθηκαν το μεσημέρι στον Γιώργο Ανδρεάδη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες δωροδοκίες και δωροληψίας. Με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ανακριτή, αποφασίστηκε να μην τους επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος. Επιπλέον, παρέδωσαν έγγραφο στον ανακριτή με τοποθέτηση του Ρικάνρτο Σα Πίντο που ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει κάτι επί του θέματος.

Νωρίτερα είχαν καταθέσει ως μάρτυρες ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Πίτου Γκαρσία, αλλά και ο άλλοτε βοηθός του Ρικάρντο Σα Πίντο, Σωτήρης Ρούσης. Υπενθυμίζεται πως ο Αργεντινός μέσος και άλλοι τρεις συμπαίκτες του (Ναπολεόνι, Κατσουράνης, Κυβρακίδης) δεν είχαν παίξει βασικοί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο Τάκης Φύσσας, ο τότε προπονητής του Ατρομήτου, Ρικάρντο Σα Πίντο, δεν τους έβαλε να παίξουν ύστερα από εντολή παραγόντων της ομάδας. Χθες έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Σπανός κατέθεσε μήνυση στον Τάκη Φύσσα, για την κατάθεση του αυτή.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected