Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Παναθηναϊκός – Ιδού η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή (vids)

ImageHandler

Την πρώτη μεταγραφή του για τη θερινή μεταγραφική περίοδο «έκλεισε» ο Παναθηναϊκός αποκτώντας τον Φινλανδό χαφ, Ρόμπιν Λοντ!

Ο22χρονος (γεννημένος στις 17 Απριλίου του 1993) χαφ είναι αριστεροπόδαρος και παίζει στον άξονα της μεσαίας γραμμής είτε ως οκτάρι σε σύστημα με ένα αμυντικό χαφ και τρεις στη μεσαία γραμμή είτε ως επιτελικό χαφ σε 4-4-2 ή σύστημα με δύο «κόφτες». Στην πραγματικότητα είναι ο κεντρικός χαφ με οργανωτικές ικανότητες που ψάχνει ο Παναθηναϊκός, ένας box to box μέσος με καλή πάσα, έφεση στο γκολ, σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, χρησιμοποιώντας και τα δύο πόδια.

Ανήκει στη μόνιμη πρωταθλήτρια Φινλανδίας Ελσίνκι με την οποία οι Πράσινοι έφτασαν σε συμφωνία μετά από διαπραγματεύσεις ημερών. Ο Λοντ είχε συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2015 και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό στην Ελσίνκι προκειμένου να τον αγοράσει. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Λοντ θα έχει κατά πάσα πιθανότητα τριετή διάρκεια. Ο Φινλανδός θα παραμείνει στην Ελσίνκι μέχρι το τέλος του μήνα και μετά θα ξεκουραστεί προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Τριφυλλιού. Είναι πιθανό στο επόμενο διάστημα να έρθει στη χώρα μας προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Τον παίκτη έχει παρακολουθήσει ο Λεωνίδας Βόκολος ενώ φέρει την έγκριση τόσο του Τάκη Φύσσα όσο και του Γιάννη Αναστασίου.

περισσότερο ρεπορτάζ και τα βίντεο του ποδοσφαιριστή στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected