Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκος Παπανώτας : “Η Θύελλα Φιλώτα έγραψε τη δική της ιστορία”

7f2bd8cb19d730d9eb1cbc438a6f5c34_LΙδιαίτερα πετυχημένη ήταν η πρώτη συμμετοχή της Θύελλας Φιλώτα στη Γ’ Εθνική, καθώς κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της, αλλά και να αναδείξει νέα ταλέντα.

Αυτός ήταν ο στόχος της ομάδας από τη Φλώρινα, με τον Νίκο Παπανώτα να κάνει έναν απολογισμό της σεζόν, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Η Θύελλα έχει καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ αρκετά νεαρά παιδιά πήραν ευκαιρίες και έδειξαν την αξία τους.

Ο τεχνικός της ομάδας του Φιλώτα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Θύελλα Φιλώτα έγραψε τη δική της ιστορία με την πρώτη παρουσία της στη Γ’ Εθνική. Είχαμε σταθερή αγωνιστική παρουσία και εισπράξαμε το σεβασμό των αντιπάλων μας στον πιο δύσκολο όμιλο με ιστορικές ομάδες όπως οι Άρης, Πανσερραϊκός, Καβάλα Δόξα Δράμας, Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Διώξαμε το άγχος της παραμονής με το τέλος του πρώτου γύρου έχοντας βαθμολογική συγκομιδή πρωταθλητή στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Επενδύσαμε στο μέλλον δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους 16χρονους Αντώνη Στεργιάκη, Δημήτρη Βλαδίκα, Χριστόδουλο Αρβανίτη αλλά και στους 18χρονους Φώτη Κιοσκερίδη και Βαγγέλη Καραπέτρο. Αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και γέμισαν με ελπίδα τους φιλάθλους της Θύελλας Φιλώτα.

Δυνατά μας σημεία ήταν η ποιότητα στη δουλειά μας, το οικογενειακό κλίμα, η Διοίκηση που φρόντιζε να λύσει όλα μας τα προβλήματα αλλά και οι φίλαθλοί μας (AZUL) που μας συμπαραστάθηκαν τόσο ηθικά όσο και υλικά. Τους ευχαριστούμε για όλα».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected