Κατηγορίες
Διαιτησία

Δικαστική υπόθεση στο ποδόσφαιρο – Η απόφαση για Γιάχο

giaxos

Ο διαιτητής Θανάσης Γιάχος απολογήθηκε στον ειδικό ανακριτή Γιώργος Ανδρεάδη ο οποίος αποφάσισε να μην του επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος.

Ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη ο οποίος ερευνά την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, απολογήθηκε σήμερα και ο διαιτητής της Super League, Θανάσης Γιάχος.

Ο Χιώτης ρέφερι κατηγορείται πως αλλοίωσε το αποτέλεσμα σε συγκεκριμένες αναμετρήσεις και  επί μιάμιση ώρα απολογούνταν. Ο διεθνής ρέφερι αργότερα ολοκλήρωσε την απολογία του και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου μαζί με τον ανακριτή αποφάσισαν να μην του επιβληθούν περιοριστικοί όροι…

Σε δηλώσεις του μετά την απολογία του Θανάση Γιάχου και την απόφαση Εισαγγελέα και ανακριτή να μην επιβληθούν περιοριστικοί όροι, ο δικηγόρο του διαιτητή της Super League, Δημήτρης Περπατάρης ανέφερε: «Δεν επιβλήθηκε κανένας απολύτως περιοριστικός όρος. Είναι ένα πρώτο βήμα στον αγώνα για την τελική δικαίωση του πελάτη μου και ένα μεγάλο βήμα για την αλήθεια και την ελληνική δικαιοσύνη».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected