Κατηγορίες
Διάφορα

Κρήτη – Τα παιδιά μήνυσαν τους γονείς και κέρδισαν το δικαστήριο!

pota-650-800x547Με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο καταδίκασε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου τους δύο γονείς που οδηγήθηκαν σ αυτό με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο μετά από μήνυση των κοριτσιών τους, ηλικίας 20 και 16 ετών, που είχαν υποστηρίξει ότι τις είχαν κλειδώσει έξω από το σπίτι τους στη Μεσαρά.

Το δικαστήριο επέβαλλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών στον καθένα από τους γονείς ενώ στη μητέρα η ποινή είναι με αναστολή για τρία χρόνια και στον πατέρα η ποινή μετατράπηκε προς 5 ευρώ ημερησίως.

Κατά την ακροαματική διαδικασία εμφανίσθηκαν οι ενδοοικογενειακές διαφορές των κοριτσιών με τον πατέρα τους ενώ η αλλαγή της κλειδαριάς της πόρτας του σπιτιού, με αποτέλεσμα να μην μπορούν τα κορίτσια να μπουν μέσα σ αυτό, αποδόθηκε από τους γονείς σε παρεξήγηση.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο κορίτσια ηλικίας 16,5 και 20,5 ετών είχαν βγει για να διασκεδάσουν παρά τις συνεχείς συστάσεις του πατέρα τους. Μετά από ομηρικούς καβγάδες, ο πατέρας αποφάσισε να κάνει την κίνηση – ματ: άλλαξε την κλειδαριά του σπιτιού της οικογένειας, αφήνοντας τις κόρες του… απέξω, δείχνοντας με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι … δεν αστειεύεται! Τον παλαιών αρχών πατέρα δεν κατάφερε να καλμάρει ούτε η σύζυγός του και μητέρα των κοριτσιών που όλο το διάστημα είχε «πυροσβεστικό» ρόλο. Τότε τα δύο κορίτσια πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα και έκαναν μήνυση στους γονείς τους.

Πηγή: koolnews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected