Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Αποχαιρέτησε η Μπέρνλι, “πλερέζες” στην Τόττεναμ!

88391760761e59b3578ad941d643ecf8_LΤη βαριά ήττα με 3-0 από την Στόουκ γνώρισε η Τότεναμ για να χάσει τις ελπίδες της για την πρώτη πεντάδα – Νίκη, αλλά υποβιβασμός για την Μπέρνλι επί της Χαλ

Μπορεί η Στόουκ να ήταν αδιάφορη βαθμολογικά στην αναμέτρησή της με την Τότεναμ, ωστόσο έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο για να διαλύσει την αντίπαλό της με το εμφατικό 3-0 και να της κόψει το δρόμο προς την Ευρώπη.

Ο Άνταμ στο 21’ άνοιξε το σκορ για τους «πότερς» για να γίνει το 2-0 από τον Νζονζί στο 32’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Ντιούφ στο 86’.

Μπλέκει σε περιπέτειες η Νιούκαστλ η οποία κόλλησε στο ισόπαλο 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ και απέχει δύο βαθμούς από τις θέσεις του υποβιβασμού. Οι «μπάγκις» στο 32’ άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Ανιτσέμπε για να έρθει η ισοφάριση από τον Πέρεζ στο 41’ και να διαμορφωθεί έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

Την αντεπίθεσή της συνέχισε για ακόμα μία φορά η Λέστερ η οποία επικράτησε 2-0 της Σαουθάμπτον για να αποσπαστεί από τις τελευταίες θέσεις. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τις «αλεπούδες» ήταν ο Μαρέζ που σημείωσε και τα δύο γκολ (7’, 19’).

Τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Χαλ πήρε η Μπέρνλι, ωστόσο αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό για να μείνει ζωντανή στη μάχη της παραμονής και έτσι υποβιβάστηκε. Το γκολ που έκρινε και τον αγώνα ήρθε από τον Ινγκς στο 62’.

Από τις τελευταίες θέσεις απομακρύνθηκε και η Άστον Βίλα που επιβλήθηκε 1-0 της αδιάφορης Γουέστ Χαμ. Το μοναδικό γκολ ήρθε στο 31’ από τον Κλέβερλι.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected