Διαιτησία

Γιώργος Καραμελίδης : “Τα σεμινάρια διαιτησίας με φειδώ λόγω οικονομικής δυσχέρειας”

DSCN7014Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Γιώργος Καραμελίδης ήταν σαφής στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής τονίζοντας πως όποια σεμινάρια πραγματοποιηθούν θα διεξαχθούν με φειδώ αφού η ΕΠΟ δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει δαπάνες προηγούμενων περιόδων.

Μάλιστα επειδή υπήρξαν φήμες για το ποτε θα πραγματοποιηθούν (Ιούλιο και Αύγουστο σε βορρά και νότο και μάλιστα μαζί με Super League και Football League) o ισχυρός άνδρας της ΚΕΔ ανέφερε πως αυτές θα καθοριστούν αφού πρώτα βρεθούν ξενοδοχεία που να προσφέρουν λογικές τιμές. Όλα αυτά θα τα γνωρίζουμε μέσα στις επόμενες μέρες και θα υπάρξει συνάντηση του προέδρου της ΚΕΔ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη.

Κατά συνέπεια όσα διαρρέονται δεν αποτελούν “κλειδωμένες” ημερομηνίες, αφού πρέπει πρώτα να εντοπιστούν οι χώροι που να δύναται η ΕΠΟ να καλύψει.

Εκτός των άλλων, στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΕΔ, ειπώθηκαν πολλά όπως το να επανέλθουν τα όρια όπως πριν έναν χρόνο ενώ δεν καθορίστηκε ο ακριβής αριθμός των διαιτητών που θα έχει η Super League και η Football League, καθώς η κατάσταση είναι ρευστή και ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί σε έναν μήνα .

*diaititis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected