Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Η “Μπάρτσα” πίνει στην υγειά της Βαλένθια!

ronaldo-604x345Δύο στροφές πριν το τέλος, η Ρεάλ χάρισε το πρωτάθλημα στην Μπαρτσελόνα κι έκανε αδιάφορο, ουσιαστικά, το Ατλέτικο – Μπαρτσελόνα της επόμενης αγωνιστικής…

Με τη διαφορά των δύο μονομάχων να είναι στους 2 βαθμούς, η Μπάρτσα κέρδισε δύσκολα νωρίτερα την Σοσιεδάδ με 2-0, αλλά η Ρεάλ αυτοκτόνησε μέσα στο Μπερναμπέου, μένοντας στην ισοπαλία με την Βαλένθια, κι έτσι η διαφορά άνοιξε στους 4 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Η Μπαρτσελόνα έχει να παίξει εκτός έδρας με την Ατλέτικο, και ότι και να γίνει, την τελευταία αγωνιστική, της αρκεί η νίκη επί της τραγικής Λα Κορούνια στο Καμπ Νου, για να πάρει το πρωτάθλημα.

Η Ρεάλ έχει να παίξει στη Βαρκελώνη με την Εσπανιόλ και την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί την Χετάφε…

Η Βαλένθια αιφνιδίασε την Ρεάλ στο Μπερναμπεου και προηγήθηκε με 0-2, με γκολ του Αλσασέρ στο 20′ και του Χάβι Φουέγο στο 26′.

Η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι στο 45′, αλλά ο Ρονάλντο αστόχησε (φωτό)!

Στο δεύτερο ημίχρονο, έστω και χωρίς τον Κρόος, που τραυματίστηκε στη μέση κι αποχώρησε, η Ρεάλ έπαιξε μονότερμα τη Βαλένθια, μείωσε με τον Πέπε στο 56′, ισοφάρισε με τον Ίσκο στο 84′, αλλά όσο κι αν πίεσε, δεν κατάφερε να πετύχει το τρίτο γκολ…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected