Super League 1 - Μεταγραφές

Παναθηναϊκός – Κατέθεσε πρόταση για Εσιέν!

072057
Μια σπουδαία μεταγραφή επιχειρεί να κάνει ο Παναθηναϊκός. Έγινε ήδη πρόταση στον Μικαέλ Εσιέν.

Ο 32χρονος Γκανέζος μεσοαμυντικός μένει ελεύθερος από τη Μίλαν και σε πρώτη φάση δεν έδειξε αρνητικός. Ο Έλληνας και ο ξένος μάνατζερ του παίκτη είχαν επαφές προ ημερών στην Αθήνα με ανθρώπους του «τριφυλλιού» και ίσως υπάρξουν εξελίξεις άμεσα στην υπόθεση. Φυσικά δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση, αλλά ο Παναθηναϊκός το παλεύει για να κάνει την υπέρβαση προσφέροντας στον παίκτη συμβόλαιο με αποδοχές άνω του 1 εκατ. ευρώ (φέτος εισέπραττε μικτά 2 εκατ. ευρώ στη Μίλαν).

Ο Εσιέν, που έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε Τσέλσι, Ρεάλ και Μπαστιά, μετρά φέτος 13 εμφανίσεις με τη Μίλαν και φέρεται να έχει προτάσεις από τη Γουότφορντ που επιστρέφει στην Premiership, καθώς και ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό είναι να τον πείσει να έρθει να παίξει στην Ελλάδα.

Κοντά σε Λιζόν

Φαβορί για την απόκτηση του Ρούμπεν Λιζόν είναι ο Παναθηναϊκός. Η Άλκμααρ αποσύρθηκε από το παιχνίδι της διεκδίκησης του Ολλανδού μπακ, που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Άγιαξ. Μεγάλο ατού των «πράσινων» είναι η επιθυμία του ίδιου του παίκτη, που ξέρει καλά πως με τον παλιό γνώριμο Γιάννη Αναστασίου θα έχει βασικό ρόλο στην ομάδα σε αντίθεση με τον «Αίαντα», που φέτος τον είχε δώσει δανεικό.

Βλέπει Στράντμπεργκ

Ο Παναθηναϊκός παλεύει για να κλείσει την πρώτη από τις δύο θέσεις των στόπερ. Σύμφωνα με τον σουηδικό Τύπο έχει προσφέρει 200.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης στη Μάλμε για τον Φίλιπ Χελάντερ, αλλά οι Σουηδοί έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις. Όσον αφορά στον Ντάνι Γουίλσον, μπορεί να μείνει ελεύθερος από τη Χαρτς, αλλά δεν δείχνει βιασύνη να υπογράψει, γιατί φέρεται να περιμένει πρόταση από τη Σέλτικ. Παράλληλα, άνθρωπος του Παναθηναϊκού (ίσως και ο Ρενέ Χένρικσεν), θα παρακολουθήσει τον αγώνα της Ρόζενμποργκ με τη Λίλεστρομ για… χάρη του Στέφαν Στράντμπεργκ. Ο 24χρονος Νορβηγός αρέσει στους «πράσινους» και εξετάζεται σοβαρά.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected