Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σωκράτης Διούδης – Θα καταφέρει να φορέσει γάντια στα τελευταία ματς;

dioudis-brugge-604x345To καλοκαίρι αποφάσισε να κάνει το βήμα παραπάνω για να παίξει στο εξωτερικό, υπέγραψε στην Κλαμπ Μπριζ, αλλά… μερικά πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, όσο ενδεχομένως φαίνονται…

Ο Σωκράτης Διούδης έφερε στον Άρη 250.000 ευρώ (τα οποία τα έψαχναν στο Κλεάνθης Βικελίδης για πολύ καιρό…), αλλά στην καριέρα του δεν πρόσφερε τίποτα.

Η σεζόν τελειώνει στο Βέλγιο, απομένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια για την Μπριζ, η οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα και όπως όλα δείχνουν, ο 22χρονος Έλληνας τερματοφύλακας θα τελειώσει τη σεζόν χωρίς να παίξει λεπτό!

Ο Διούδης ήλπιζε ότι θα είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας της Μπριζ, πίσω από τον 23χρονο Αυστραλό Μάθιου Ράιαν, ο οποίος μάλλον θα πάρει μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ράιαν είναι βασικός, εχει παίξει σε 54 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ όταν χρειάστηκε να μείνει έξω, έπαιξε ο 36χρονος Σέρβος, Βλάνταν Κούγιοβιτς, και όχι ο Διούδης, ο οποίος απ΄ ότι λέγεται στο Βέλγιο, ίσως φύγει το καλοκαίρι.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και το κακό είναι πως ακόμη κι αν πωληθεί ο Ράιαν, η Μπριζ θα αποκτήσει άλλον τερματοφύλακα και ήδη έχει κυκλοφορήσει το όνομα του Αλγερινού Ντουκά.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected