Κατηγορίες
Αθλήματα

16ος Ευχίδειος Άθλος Πλαταιές-Δελφοί 107.5χλμ

αφισα ηλιας μεταΟλοκληρώθηκε το Σάββατο 9 Μαΐου ο 16ος Διεθνής Αγώνας Υπεραπόστασης «Ευχίδειος Άθλος» 107.5χλμ και «Ευχίδειος Υπερ-Άθλος» 215χλμ με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών από 9 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης τιμώντας με την παρουσία τους την αναβίωση της μεταφοράς της Δελφικής Φλόγας στις Πλαταιές  πριν από 2500 χρόνια από τον οπλίτη ημεροδρόμο Ευχίδα. 

7ος ο δικός μας Ηλίας Καραϊωσήφ συντρίβοντας την προηγούμενη επίδοσή του!

Στον αγώνα συμμετείχε ο δρομέας μας και Έφορος Αθλητισμού Ηλίας Καραϊωσήφ εκπροσωπώντας όχι μόνο το Α.Σ. “Εν Σώματι Υγιεί” αλλα κατ’ επέκταση όλη την πόλη της Βέροιας. Ο Ηλίας απέδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει της συμμετοχής του για τρίτη φορά στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ τον προσεχή Σεππέμβριο και κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση (από 136 τερματίσαντες αθλητές) με χρόνο 11 ώρες 19′ 46″. Η επίδοσή του αυτή είναι κατα 2 ώρες 15′ 12″ (!) γρηγορότερη από τον 11ο Ευχίδειο Άθλο του 2010.

Να σημειώσουμε ότι ο Ηλίας στον αντίστοιχα αγώνα πέρυσι είχε αγωνιστεί στον Υπέρ-Άθλο (Δελφοί-Πλαταιές-Δελφοί 215χλμ) κατακτώντας την 4η θέση.

“Όλοι μαζί, να ανεβούμε λίγο ψηλότερα” 

To Αθλητικό Σωματείο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού “ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ” με έδρα την Βέροια,  σε συνεργασία με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νάουσας, ξεκίνησαν από τα μέσα Μαρτίου μια προσπάθεια στήριξης του δρομέα μας  (Λοχαγός στη Β’ ΜΚ στη Νάουσα), ώστε να καταφέρει να αγωνιστεί και αυτός με τη σειρά του θα δωρίσει 2€ για κάθε χιλιόμετρο που έτρεξε.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε θα παραδοθεί στη Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Νάουσας την Πέμπτη 14/05.

**Αν επιθυμείτε έστω και τώρα να συνδράμετε στον φιλανθρωπικό μας σκοπό πατήστε ΕΔΩ

Περισσότερες φωτογραφίες στο http://r4rehab.blogspot.gr/2015/05/16-1075-7.html
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected