Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική ομάδα Παίδων – Τεράστια νίκη επί της Σκωτίας!

331034d8-749d-4970-bcce-75114d4d5a53_1Με γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη στο 39ο λεπτό, από πάσα του Κώστα Κιρτζιαλίδη, η Εθνική Παίδων νίκησε 1-0 τη Σκωτία στον δεύτερο αγώνα της για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταλήματος 2015, που διεξάγεται στη Βουλγαρία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σαφώς ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμη περισσότερα γκολ αν είχε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, αλλά και αν είχε περισσότερη τύχη σε κάποιες από αυτές, όπως στο δοκάρι σε σουτ του Δημήτρη Λημνιού στο 58ο λεπτό.

Με τη νίκη αυτή η Εθνική Παίδων έκανε άλλο ένα βήμα για την πρόκρισή της στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, αλλά τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική όταν η Ελλάδα θα παίξει με τη Γαλλία, που νίκησε σήμερα και τη Ρωσία (1-0), η οποία αντιμετωπίζει τη Σκωτία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε στο epo.gr ότι «σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κερδίσαμε δίκαια. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα τέρματα. Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν τελείωσε τίποτα. Οφείλουμε να δείξουμε το ίδιο πάθος και στον αγώνα με τη Γαλλία».

Ο σκόρερ του γκολ της νίκης Βαγγέλης Παυλίδης είπε στο epo.gr πως «είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι η βοήθησα κι εγώ από την πλευρά μου να κάνει η ομάδα ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Γνωρίζουμε ότι είναι στο χέρι μας να πετύχουμε το στόχο μας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τα καταφέρουμε».

Ο Πολωνός διαιτητής Πάβελ Ρατζκόβσκι παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Νάτσο (45′), Μίντλετον (75′), Ρος ΜακΚρόρι (78′) και Χιλ (79′) ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα (80’+5′) έδειξε την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) κάρτα στον Μπερτ.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης- Κατράνης, Ευαγγέλου, Νικολάου, Ρέτσος, Νάτσος, Μίγγος, Παυλίδης (49′ Λάμπρου), Λημνιός, Τσίγγος (80′ Δοδοντσάκης), Κιρτζιαλίδης (49′ Χατζηδίμπας).

ΣΚΩΤΙΑ: Ρόμπι ΜακΚρόρι- Φινλάισον (49′ Μίντλετον), Ρος ΜακΚρόρι, ΜακΙντάιρ, Χάρβι, Μπερτ, Χιλ, Ρος (75′ Σούταρ), Γουΐλσον, Χέντρι, Μίλερ (68′ Μόρισον).

*Οι αγώνες σε επίπεδο Παίδων έχουν διάρκεια 80 λεπτών (2 ημίχρονα των 40 λεπτών).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected