Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ο 1ος και ο 2ος όμιλος στο επίκεντρο!

Γ-ΕΘΝΙΚΗ-542x291Στην προτελευταία αγωνιστική έφτασε η Γ’ Εθνική και η αγωνία μαίνεται στον 1ο και τον 2ο όμιλο, τόσο για την πρώτη θέση, όσο και για την παραμονή.

Αναλυτικά:

Στον 1ο όμιλο, ο Άρης υποδέχεται την Καβάλα και θέλει μόνο τη νίκη, ενώ έχει το νου της στο Αγιονέρι, όπου ο πρωτοπόρος Πανσερραϊκός κοντράρεται με τον τοπικό Εθνικό. Ο Ορφέας Ελευθερούπολης αντιμετωπίζει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ ο Καμπανιακός αγωνίζεται με τη Θύελλα Φιλώτα. Ο Άρης Ακροποτάμου θέλει τη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ αποτέλεσμα αναζητά στη Δράμα και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος κόντρα στη Δόξα. Τέλος, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων φιλοξενεί τον Απόλλωνα Αρναίας.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 2ο όμιλο, τα Τρίκαλα αντιμετωπίζουν την Κοζάνη, ενώ η ΑΕ Καραϊσκάκης φιλοξενεί τον Ρήγα Φεραίο. Ο Θεσπρωτός υποδέχεται τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ ο Βατανιακός κοντράρεται με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης αγωνίζεται με τον Οπούντιο Μαρτίνου, ενώ μάχη… επιβίωσης δίνουν Δωτιέας Αγιάς και Αναγέννηση Άρτας.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 3ο όμιλο μόλις τρία ματς διεξάγονται, χωρίς όμως βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς όλα έχουν κριθεί. Η Αχαϊκή υποδέχεται τον Ζακυνθιακό, ενώ ο ΠΑΟ Βάρδας αντιμετωπίζει τον Παναρκαδικό. Τέλος, ο ΑΟ Λουτρακίου φιλοξενεί την Καλαμάτα.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected