Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – “Γκέλαρε” η Ατλέτικο κόντρα στον Βύντρα (vid)

ImageHandlerΗ Ατλέτικο άφησε δύο βαθμούς στο 2-2 με τη Λεβάντε, διατηρώντας ωστόσο σαφές προβάδισμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης και την απευθείας έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Από το πρώτο μέρος η Λεβάντε έδειξε ότι θα έβαζε δύσκολα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Άλλωστε οι γηπεδούχοι με νίκη σφράγιζαν και μαθηματικά τη σωτηρία τους. Στο 32′ μάλιστα κατάφεραν να πάρουν κεφάλι το σκορ όταν μετά από κάκιστη εκτίμηση του Μιράντα, ο Μπαράλ εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η απάντηση όμως της Ατλέτικο ήταν άμεση και μάλιστα με το ίδιο νόμισμα. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της αμυντικής γραμμής της Λεβάντε να υποπέσει σε λάθος με τον Σικέιρα να τρυπώνει μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ να ισοφαρίζει σε 1-1.

Η Λεβάντε έψαχνε όμως το τρίποντο για να καθαρίσει από τώρα τη σωτηρία και στο 63′ ο Ούτσε μετά από αδράνεια της άμυνας της Ατλέτικο πετάχτηκε προ του Όμπλακ και με διπλή προσπάθεια από κοντά έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα του.

Κάπου εκεί, ο Σιμεόνε άρχισε τις αλλαγές και αυτές του βγήκαν σε καλό. Ο Τόρες πέρασε στη θέση του Μάντζουκιτς και στο 80′ έπειτα από κόρνερ του Κόκε ο Ισπανός επιθετικός νίκησε στον αέρα τους αμυντικούς της Λεβάντε και με κεφαλιά έσωσε το βαθμό για τους «Ροχιμπλάνκος» γράφοντας το τελικό 2-2.

Με τον βαθμό αυτό η Ατλέτικο διατήρησε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την τέταρτη Βαλένθια στη μάχη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Από την άλλη η Λεβάντε δεν κατάφερε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην Primera Division, ωστόσο με πέντε βαθμούς πλέον από τη ζώνη του υποβιβασμού δεν αναμένεται να κινδυνέψει.

Λεβάντε: Μαρίνο, Λόπεθ, Βύντρα, Ραμίς, Χουανφράν, Τόνιο, Καμαράσα (Χοσέ Μάρι 86′), Σισοκό, Μοράλες (Ίβανσιτς 90′), Μπαράλ, Ούτσε (Μάρτινς 86′).

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ομπλακ, Χουανφράν, Μιράντα, Χιμένεθ, Σικέιρα, Τουράν, Γκάμπι (Ραούλ Γκαρθία 74′), Τιάγκο (Σαούλ 69′), Κόκε, Μάντζουκιτς (Τόρες 61′), Γκριζμάν.

δείτε στο sdna.gr τα γκολ του αγώνα

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected