Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Παναθηναϊκός Κ20 – ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 (3-0) Για 90′ ο Πασχάλης

Χωρίς τίτλοΕπιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό με το τριφύλλι να επικρατεί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0 στο ματς που διεξήχθη το Σάββατο το πρωί στο “Γ. Καλαφάτης”. Οι Τζανουλίνος, Λάμπρου και Στάικος τα γκολ.

Η ομάδα των Νέων του Παναθηναϊκού επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ματς που διεξήχθη το Σάββατο το πρωί στο “Γ. Καλαφάτης”. Οι πράσινοι απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και σκόραραν τρία όμορφα γκολ όλα στο δεύτερο μέρος.

Στο 47′ μετά από σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΣ, ο Τζανουλίνος έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε σε πόδια παικτών του ΠΑΣ άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτα του Παππά.

Ο Παναθηναϊκός βγήκε όμορφα στην επίθεση στο 78’ με τον Νιούμαν να περνά κάθετη μπαλιά στονΛάμπρου και αυτός με πλασέ να κάνει το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από τον Στάικο στο 89′ ο οποίος με πλασέ από πλάγια μέσα στην μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο “Γ” του Παππά.

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός Κ20 : Κότσαρης, Αθανασόπουλος (89′ Τριανταφυλλόπουλος), Μυρθιανός, Τζανουλίνος, Ζιούλης, Στάικος, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος Γ. (89′ Τουρούκης), Νιούμαν, Αγγελόπουλος Β., Χατζηγιοβάννης (75′ Λάμπρου).

ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 : Παππάς, Κοζάκης, Βαλμάς, Τάχιας, Αλεξίου Α., Λάμπρος (42′ Τσιέπας-67′ Μανιφάβας), Αλεξίου Γ. (49′ Βασιλείου), Γιάκος, Τζιάλλας, Αναστασιάδης, Πασχάλης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected