Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Παναιτωλικός Κ20 – Βέροια Κ20 3-2

k20veria-640x360Ήττα μετά από δύο μήνες για την Κ20 της Βέροιας, με πολλά παράπονα ωστόσο για τη διαιτησία.

Η ομάδα του Γιάννη Καψαλιάρη (ο τεχνικός της Κ15 ανέλαβε σήμερα την καθοδήγηση από τον πάγκο) πραγματοποίησε το ιδανικότερο ξεκίνημα στο ματς καθώς μόλις στο 4′ άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ του Ντόγου μέσα από την περιοχή. Οι Αγρινιώτες παρά το σοκ ανέβασαν στροφές, πίεσαν για την ισοφάριση και κατάφεραν στο 39′ να φέρουν το ματς στα ίσια με σουτ του Κωνσταντινόπουλου.

Το 1-1 του πρώτου μέρους παρουσίαζε ακριβώς την εικόνα των δύο ομάδων, σε ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι, με τη “Βασίλισσα” να πραγματοποιεί ιδανικό ξεκίνημα στο δεύτερο 45λεπτο, παίρνοντας και πάλι το προβάδισμα στο σκορ.

Συγκεκριμένα στο 58′ ο Μελικιώτης βρέθηκε σε καλή θέση στο ύψος της περιοχής, έπιασε το σουτ και η μπάλα αφού βρήκε το οριζόντιο δοκάρι έσκασε ένα μέτρο μέσα από τη γραμμή, με τον βοηθό να δείχνει αμέσως σέντρα.

Οι “κυανοκίτρινοι” στη συνέχεια πίεσαν εκ νέου για την ισοφάριση, με τη Βέροια να είναι πάντα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Στο 72′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με κεφαλιά του Μωραΐτη, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Από το σημείο εκείνο, το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν τουλάχιστον τέσσερις φορές απέναντι από τον Διαμάντη χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Παναγιωτίδη, Ξιόμπλιο και Παπαδόπουλο. Αρκετές ήταν και οι διαμαρτυρίες προς τον βοηθό από την πλευρά άμυνας της Βέροιας, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για πολλές περιπτώσεις off side.

Οι Αγρινιώτες κατάφεραν στο 90′ να πετύχουν το γκολ με το οποίο πήραν τελικά τη νίκη, με σουτ του Νάκα (φωτ). Ακολούθησαν δύο αποβολές από πλευράς Βέροιας, καθώς τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Λαζόπουλος (90+1′) και Μάνος (90+2′)

Συνθέσεις

Παναιτωλικός Κ20 : Διαμάντης, Καράι, Κουτσοποδιώτης, Σάαντο, Καραλής (84’ Ζίγκηρης), Κωνσταντινόπουλος, Κοντογιάννης Ι., Βασιλούδης (60’ Νάκας), Βασιλάρης, Καμμένος (63’ Γεωργίου), Μωραΐτης.

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Παναγιωτίδης (79′ Παπαδόπουλος Θ.), Λαζόπουλος, Τούφας, Παπαγεωργίου, Γιαννόπουλος, Ντόγος, Ντούζιτς (55′ Ναυρινιάδης), Μελικιώτης (67′ Ξιόμπλιος), Μάνος, Νικολαΐδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected