Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Η βαθμολογία των play off

ImageHandler (1)Διαβάστε την βαθμολογία με την οποία μπαίνουν οι ομάδες στα πλέι-οφ και γιατί το γκολ του Παπάζογλου για τον Ατρόμητο άλλαξε όλες τις ισορροπίες.

Ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος θα είναι οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι-οφ της Superleague, μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το τριφύλλι και ο Δικέφαλος του Βορρά θα ξεκινήσουν την διαδικασία με δύο βαθμούς, με ένα πόντο θα εκκινήσουν οι Αρκάδες, ενώ από το μηδέν θα ξεκινήσουν οι Περιστεριώτες.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 66
3. ΠΑΟΚ 65
4. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 59
5. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 54

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΪ-ΟΦ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2
ΠΑΟΚ 2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0

Το γκολ του Παπάζογλου με το οποίο ο Ατρόμητος ισοφάρισε την Καλλονή σε 1-1 και έφτασε τους 54 βαθμούς άλλαξε όλη την βαθμολογία των πλέι-οφ, αφού αν οι Περιστεριώτες έχαναν τότε ο Παναθηναϊκός θα είχε διαφορά 13 βαθμών από την ομάδα που κατέκτησε την πέμπτη θέση, επομένως (μετά την απαραίτητη στρογγυλοποίηση) θα ξεκινούσε τα πλέι-οφ με 3 βαθμούς.

Τα μαλλιά του μπορεί να τραβάει και ο ΠΑΟΚ, αφού αν είχε καταφέρει να κερδίσει στην Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο ο οποίος στο τελευταίο 20λεπτο έπαιξε με παίκτη λιγότερο, τότε ο Δικέφαλος του Βορρά θα είχε διαφορά 13 πόντων από την πέμπτη θέση, επομένως ο ΠΑΟΚ θα εκκινούσε με 3 βαθμούς την διαδικασία των πλέι-οφ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κλήρωση για τα πλέι-οφ θα γίνει την επόμενη Δευτέρα (11/5), ενώ οι 6 αγωνιστικές θα διεξαχθούν από τις 20 Μαΐου ως τις 7 Ιουνίου.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected