Γ Εθνική / Τοπικά

Βατανιακός – Εθνικός Φιλιππιάδας (2-5) Χατ τρικ ο Μπενίσκος!

DSC01980Ήταν καλός στο πρώτο μέρος ο Βατανιακός που δημιούργησε φάσεις σκόραρε δυο φορές και γενικά στάθηκε πολύ καλά από την ομάδα της Φιλιππιάδας σε ένα 45λεπτο που έληξε 2-2.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν αγωνιστικά, ήταν καλύτεροι πέτυχαν ακόμη 3 τέρματα και πήραν δίκαια τη νίκη.

Με αυτή τη νίκη ο Εθνικός σφραγίσει από κέθα πλευρά την παραμονή του στην κατηγορία ενώ ο Βατανιακός απλά περιμένει τις εξελίξεις πρίν διαπιστωθεί αν τελεσιδικήσει η επιστροφή του στα τοπικά πρωταθλήματα.

Στο 10΄ο Κυπαρίσσης με πλασέ μέσα από την περιοχή έβαλε τον Βατανιακό μπροστά στο σκορ και στο 26΄ο Κολιός θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Νωρίτερα στο 14΄ο Κολιάκης τράνταξε με δυνατό σουτ το οριζόντιο δοκάρι του Σιμιτζίδη.

Στο 29΄ο Τοπάλλι πέτυχε ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση γκολ κάνοντας το 2-1 με τον Μπενίσκο όμως να ξαναφέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 35΄με δυνατό συρτό σουτ.

Ο ίδιος παίκτης της Αρτινής ομάδας κατάφερε στο 56΄να βάλει για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ την ομάδα του κάνοντας με κεφαλιά το 2-3 και στο 85΄πετυχαίνοντας χατ-τρικ να σκοράρει δίνοντας 2 γκολ διαφορά στην ομάδα του.

Νωρίτερα ο Γήττας σημάδεψε πάλι το δοκάρι του Βατανιακού ενώ το ίδιο έκανε και Διαμαντόπουλος στο 84΄.

Το τελικό 2-5 πέτυχε με σουτ ο Γιαννούλης στο 89΄.

Συνθέσεις

Βατανιακός: Σεμιτζίδης, Παναγιωτίδης (59΄Κατσιούλας), Χαρτοματζίδης (46΄Παναγιωτίδης Σ.), Πιριτζάους, Καρτσαμπάς (46΄Δαδάκος), Μποστάντζυ, Λαζαρίδης, Τοπάλλι, Γεωργαντάς, Ποτουρίδης, Κυπαρίσσης.

Εθνικός Φιλιππιάδας: Νικολάου, Γατσέλος (46Γιαννούλης), Διαμαντόπουλος, Μαλάτος, Πάνος, Λέντζος, Κολιάκης (46΄Ρακόπουλος), Τσακανίκας, Μπενίσκος, Γήτας, Κολιός (78΄Τσαγκαλίδης)

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected