Γ Εθνική / Τοπικά - Ποδόσφαιρο

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Κάλεσμα της διοίκησης για το ματς με Κιλκισιακό

unnamed (1)Με στόχο τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες, υποδέχεται τον Κιλκισιακό ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 17.00μμ. Η διοίκηση της ομάδας απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο, ώστε να δώσει βροντερό παρόν για το “2×2”.

Aναλυτικά :

Με νίκη ξεκίνησε το ταξίδι του για τον στόχο της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ κερδίζοντας μέσα στο Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ στην 1η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ με 0 – 2.

Οι ΠΕΛΛΙΩΤΕΣ έχοντας την στήριξη 200 περίπου φίλων του ΑΠ΄ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ (είδαμε φίλους από τα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ της ΕΔΕΣΣΑ, την ΑΛΜΩΠΙΑ) κέρδισαν και την μάχη της κερκίδας αφού ήταν σαφώς περισσότεροι!

Ο αγώνας όμως φίλοι μας συνεχίζεται μεθαύριο την ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΙΟΥ και ώρα 5:00 Μ.Μ. στο δημοτικό στάδιο της Κρύας Βρύσης με επόμενο αντίπαλο τον ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ.

Το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καλεί όλους τους φιλάθλους της ΠΕΛΛΑΣ και όχι μόνο να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν τις προσπάθειες των ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ποδοσφαιριστών, γιατί ή άνοδος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ είναι υπόθεση ΟΛΗΣ της ΠΕΛΛΑΣ!

Φίλοι μας σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση σας και σας περιμένουμε να ζήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μοναδικές στιγμές ποδοσφαιρικών συγκινήσεων!

Με τιμή το Δ.Σ.
του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected