Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Απίστευτο πανευρωπαϊκό ρεκόρ από τον Λεβαδειακό!

ImageHandlerΗ τελευταία αγωνιστική κύλησε δίχως εκπλήξεις, η Super League ολοκληρώθηκε και ο Λεβαδειακός «αποχαιρέτησε». Οι Βοιωτοί, βέβαια, μπορούν να «περηφανεύονται» ότι πέτυχαν κάτι που δεν έκανε άλλη ομάδα στην Ευρώπη! Υποβιβάστηκαν με θετικό συντελεστή τερμάτων! 

ΟΛεβαδειακός έκλεισε τη σεζόν με τέρματα 41-34. Δηλαδή ενεργητικό 7 τερμάτων και την ίδια ώρα σώθηκαν η Βέροια (45-54) και ο Πανθρακικός (35-44). Οι Βοιωτοί «πλήρωσαν» τις ισοβαθμίες και έγιναν η… εξαίρεση στον κανόνα που λέει ότι ομάδες με θετικό πρόσημο στα γκολ δεν υποβιβάζονται! Ο Λεβαδειακός, βέβαια, πήρε τρία ματς στα… χαρτιά (δύο με τη Νίκη Βόλου, ένα με τον ΟΦΗ), αλλά η ουσία δεν αλλάζει… Ας δούμε τι έγινε στην υπόλοιπη Ευρώπη…

Premier League
Στην Premier League έχουν πει ήδη «αντίο» η ΚΠΡ με παθητικό 28 τερμάτων (39-67) και η Μπέρνλι με παθητικό 26 τερμάτων (27-53). Η Χαλ έχει τις περισσότερες πιθανότητες να συμπληρώσει την «μαύρη» τριάδα με τις «τίγρεις» να παρουσιάζουν παθητικό 16 γκολ (33-49), αλλά παθητικό είναι και το ρεκόρ των ομάδων που δεν έχουν «σώσει» ακόμα τη σεζόν, όπως η Νιούκαστλ (-24), η Σάντερλαντ (-20), η Λέστερ (-13) και η Άστον Βίλα (-20).

Primera Division
Στην Ισπανία η Κόρδοβα έχει ήδη υποβιβαστεί με παθητικό 42 γκολ (63-41). Λεβάντε, Χετάφε, Αλμερία, Λα Κορούνια, Γρανάδα, Εϊμπάρ είναι οι (υπόλοιπες) ομάδες που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού με τις δύο πρώτες να έχουν (τη δεδομένη στιγμή) τις περισσότερες ελπίδες για σωτηρία. Όλες τους, όμως, έχουν παθητικό ρεκόρ. Συγκεκριμένα η Λεβάντε (-31), η Χετάφε (-25), η Αλμερία (-27), η Λα Κορούνια (-27), η Γρανάδα (-38) και η Εϊμπάρ (-24).

Seria A
Στην Ιταλία (τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε) έχει ξεκαθαρίσει επί της ουσίας το τοπίο. Η Πάρμα των χιλίων προβλημάτων βρίσκεται ήδη στη δεύτερη κατηγορία με παθητικό 39 τερμάτων (29-68), όπως και η Τσεζένα με παθητικό 30 γκολ (34-64). Κατά… 99% η τρίτη που θα ακολουθήσει στα… αλώνια της Ιταλίας θα είναι η Κάλιαρι, η οποία παρουσιάζει παθητικό 21 τερμάτων (43-64) και βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από την Αταλάντα που έχει παθητικό 14 γκολ (35-49).

οι υπόλοιπες χώρες στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected