Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Cafe “Relax” – Όλα για όλα η Μπάγερν, για τη δεύτερη νίκη η “Μπάρτσα”

Η Μπαρτσελόνα στο Μόναχο απόψε θα προκριθεί για 8η φορά σε τελικό Champions League, εκτός και αν η Μπάγερν νικήσει 4-0 όπως προέβλεψε ο Αλάμπα. Δείτε στοιχεία, απουσίες και πιθανές 11άδες (Cafe “Relax”, Κεντρικής 141, 21.45μμ)

όπλο τη νίκη της με 3-0 στο “Καμπ Νόου” πριν 6 βράδια, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο το βράδυ της Τρίτης (21:45), στην ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League.

Αν δεν γίνει η μεγάλη έκπληξη, οι Καταλανοί θα πάρουν την πρόκριση για τον 8ο τελικό της ιστορίας τους στην διοργάνωση και στο Βερολίνο στις 6 Ιουνίου θα διεκδικήσουν το τρόπαιο έχοντας αντίπαλο την Γιουβέντους ή την Ρεάλ.

Αν όμως γίνει αυτό που προέβλεψε ο Ντέιβιντ Αλάμπα, δηλαδή νίκη της Μπάγερν με 4-0, τότε οι Βαυαροί θα βρεθούν σε τελικό για 11η φορά και 4η τα τελευταία 6 χρόνια.

Ο Αλάμπα πάντως που έκανε την πρόβλεψη δεν θα παίξει λόγω τραυματισμού, όπως και οι Μπάντστουμπερ, Ρόμπεν και Ριμπερί για την Μπάγερν, ενώ αμφίβολη είναι και η διαθεσιμότητα του Ρόντε.

Όπως συμβαίνει εδώ και καιρό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, στην αντίπερα όχθη όμως ο Λουίς Ενρίκε βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει άπαντες στην διάθεσή του.Η τελευταία φορά που Καταλανοί και Βαυαροί είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους ήταν και πάλι στα ημιτελικά της διοργάνωσης την σεζόν 2012-2013, την χρονιά δηλαδή που ο Γκουαρδιόλα ξεκουραζόταν.

Τότε, οι Γερμανοί είχαν θριαμβεύσει, καθώς πέρασαν στον τελικό με συνολικό σκορ 7-0, επικρατώντας με 4-0 στο Μόναχο και με 3-0 στην Βαρκελώνη. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η Μπαρτσελόνα έχει μεγάλη ευκαιρία για εκδίκηση.

Έχουν παίξει άλλες 3 χρονιές, δύο ακόμη σε νοκ-άουτ και μία σε όμιλο. Το 1996 στα ημιτελικά του UEFA Cup η Μπάγερν πήρε την πρόκριση, στον όμιλο του CL το 1998 οι Γερμανοί πήραν δύο νίκες, ενώ στην μοναδική φορά που η Μπαρτσελόνα υπερίσχυσε ήταν στα προημιτελικά του Champions League το 2009.

Η Μπάγερν είναι για 4η συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά και αναζητά την συμμετοχή της για 11η φορά σε τελικό και το 6ο τρόπαιό της, ενώ η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στους “4” της Ευρώπης για 20ή φορά και ψάχνει τον 8ο τελικό της και το 5ο τρόπαιο.

Οι πιθανές 11άδες

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Τζερόμ Μπόατενγκ, Μπενατιά, Μπερνάτ, Λαμ, Τσάμπι Αλόνσο, Τιάγκο Αλκάνταρα, Τόμας Μίλερ, Γκέτσε, Λεβαντόβσκι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected