Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Το πρόγραμμα των play off

10ab659a0fbd86bec657c1c684f89bdd_LΔιεξήχθη η κλήρωση για τα play off της Σούπερ Λίγκας που θα αρχίσουν στις 20 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 7 Ιουνίου με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο να διεκδικούν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας έγινε η κλήρωση για τα play off που θα καθορίσουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για την επόμενη σεζόν. Το μίνι-πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 20 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη, ενώ θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουνίου. Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο από την καθιέρωση του θεσμού, τα παιχνίδια των δυο τελευταίων αγωνιστικών θα αρχίσουν την ίδια ώρα (20:30).

Στην πρεμιέρα των play off, ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» και οι Θεσσαλονικείς αρχίζουν τη διαδικασία με 2 βαθμούς, ο Αστέρας με έναν και χωρίς βαθμό οι Περιστεριώτες. Οι αναμετρήσεις θα διεξάγονται στις 18:15 και στις 20:30, εκτός από τις δυο τελευταίες αγωνιστικές, όπου όπως αναφέραμε θα αρχίζουν τα παιχνίδια την ίδια ώρα, αλλά και εκτός από την 3η αγωνιστική όπου τα ματς θα αρχίσουν μια ώρα νωρίτερα, λόγω του τελικού του Europa League. Τα ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού θα διεξαχθούν την 3η και την 4η αγωνιστική σε Τούμπα και Λεωφόρο αντίστοιχα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στην κλήρωση έδωσαν το «παρών» φοιτητές από το Πανεπιστημιο Robert Morris, οι οποίοι σπουδάζουν αθλητικό management. Πάντως, θα πρέπει να τους… εντυπωσίασε η παγκόσμια πρωτοτυπία της Σούπερ Λίγκας, η οποία έκανε κανονικά την κλήρωση των play off, χωρίς να έχει επικυρωθεί πρώτα η βαθμολογία του πρωταθλήματος…

Αναλυτικά το πρόγραμμα των play off

1η αγωνιστική – 20 Μαΐου 2015

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός

2η αγωνιστική – 24 Μαΐου 2015

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

3η αγωνιστική – 27 Μαΐου 2015

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

4η αγωνιστική – 31 Μαΐου 2015

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

5η αγωνιστική – 3 Ιουνίου 2015

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

6η αγωνιστική – 7 Ιουνίου 2015

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected