Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Βγαίνει απόψε ο αντίπαλος της Μπαρτσελόνα!

094101Η νίκη με σκορ 2-1 της Γιουβέντους πριν από περίπου μία εβδομάδα στο Τορίνο κράτησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Champions League στο Βερολίνο για τους «μπιανκονέρι» και τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:45, ΝΕΡΙΤ και sport-fm.gr).

Σήμερα οι δύο ομάδες αναμετρώνται στο Μπερναμπέου, με τους Ισπανούς να θέλουν όσο τίποτα άλλο να αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα στις 6 Ιουνίου επί γερμανικού εδάφους και να κάνουν το… back to back με την κατάκτηση του τροπαίου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από την πλευρά τους, οι Ιταλοί θέλουν να αποδείξουν πως επέστρεψαν για τα καλά στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να αναδειχθούν πρωταθλητές Ευρώπης μετά τη σεζόν 2002/03.

Η παράδοση είναι περίεργη όσον αφορά τον απόψε επαναληπτικό της Ρεάλ με τη Γιούβε. Η «βασίλισσα του Βορρά» μετράει 21 νίκες στα 29 παιχνίδια που έχουν δώσει στην έδρα τους απέναντι σε ιταλικούς συλλόγους. Από την πλευρά της, η Γιουβέντους μετράει 33 προκρίσεις τις 41 φορές που έχει κερδίσει το πρώτο ματς σε φάση νοκ-άουτ. Ο Κάρλο Αντσελότι, τώρα, έχει μόλις 24% ποσοστών νικών απέναντι στη σημερινή του αντίπαλο, καθώς οι ομάδες του έχουν κερδίσεις μόλις 6 από τα 25 παιχνίδια τους.

Αντσελότι και Αλέγκρι έχουν από δύο και τέσσερις απουσίες, αντίστοιχα. Η Ρεάλ θα παραταχθεί χωρίς τον Μόντριτς και τον Κεντίρα, ενώ στην Γιουβέντους δεν υπολογίζουν τους Ασαμόα, Κάσερες, Μαρόνε και Ρόμουλο.

Πιθανές συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Καρβαχάλ, Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο, Χάμες, Κρόος, ίσκο, Μπέιλ, Μπενζεμά και Ρονάλντο.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Πογκμπά, Πίρλο, Μαρκίζιο, Βιντάλ, Μοράτα και Τέβες.

Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)

πηγή

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected