K20 - K17 - K15

SKODA Ξάνθη Κ20 – Παναθηναϊκός Κ20 (2-0) Για 60′ ο Φασίδης

Χωρίς τίτλοΤη νίκη με 2-0 πανηγύρισε η ομάδα των Νέων Κ20 της Ξάνθης, την Τετάρτη το μεσημέρι επί της αντίστοιχης ομάδας του Παναθηναϊκού, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής που διεξήχθη στα Πηγάδια, για το πρωτάθλημα Κ20 της Super League.

Η ξανθιώτικη ομάδα ήταν καλύτερη, είχε κάποιες καλές στιγμές και στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος κι ένα ακυρωθέν γκολ του Τουμαντζίδη στο 78’. Επιβραβεύτηκε για την υπομονή της προς το τέλος του αγώνα και στο 80’ εκμεταλλευόμενοι λάθος στην αμυντική διάταξη των πράσινων, σκόραραν, όταν μετά από παράλληλη σέντρα, ο Μπουνταγκίδης βρέθηκε ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Βασίλα.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 91’ ο  Λαζαρίδης, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η Ξάνθη μετά από τη νίκη της αυτή έφτασε τους 56 βαθμούς μετά από 32 αναμετρήσεις και είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στους 45 βαθμούς σε 33 παιχνίδια και βρίσκεται στην 8η θέση.

Συνθέσεις

SKODA ΞΑΝΘΗ: Δεμένικος, Τουμαντζίδης, Κολλαράς, Χατζητερζόγλου, Πουλουκτσής (56’ Μπουνταγκίδης), Μήττας, Φασίδης (60’ Χατζής), Ορφανίδης Λ., Δημητριάδης, Λαζαρίδης, Πασχαλάκης (76’ Καπτέλι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βασίλας, Αθανασόπουλος, Μυρθιανός, Τριανταφυλλόπουλος, Ζούλης, Τζανουλίνος, Παπανικολάου (83’ Χατζηγιοβάννης), Αγγελόπουλος Γ., Νιούμαν, Αγγελόπουλος Β. (80’ Σιλβεστρίδης), Τουρούκης (70’ Λάμπρου).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected