Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Έξι χρόνια σερί η μία, έξι χρόνια να το σηκώσει η άλλη!

ImageHandlerΗ Βασιλεία κατέκτησε το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ελβετίας και το 18ο στην ιστορία της!

Μπορεί ο Ρότζερ Φέντερερ να έχασε στον τελικό του τουρνουά της Ρώμης από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως την ίδια ώρα η αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα, στην οποία είναι και μέτοχος, εδραίωνε την κυριαρχία της εντός συνόρων. Η Βασιλεία παρά το 0-0 με την Γιουνγκ Μπόις κατέκτησε και μαθηματικά το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην ιστορία της (18ο συνολικά), αφού η ομάδα του Πάουλο Σόουζα εξασφάλισε διαφορά 11 βαθμών από την Γιουνγκ Μπόις, τρεις στροφές πριν το φινάλε…

ImageHandler (1)

Η ομάδα του Σεργκέι Ρεμπρόφ έσπασε την παντοδυναμία της Σαχτάρ Ντόνετσκ και μετά από 6 χρόνια επέστρεψε στην κορυφή της Ουκρανίας.

Το περίμεναν χρόνια οι οπαδοί της. Από τον Μάιο του 2009 έβλεπαν την Σαχτάρ Ντόνετσκ να κυριαρχεί εντός Ουκρανίας και να σηκώνει ότι κούπα υπάρχει στην χώρα. Τα χρόνια της προσμονής έλαβαν τέλος και βασικός υπεύθυνος για αυτό είναι ένας… ρούκι! Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ στην παρθενική του χρονιά στους πάγκους διατήρησε αήττητη για όλη την χρονιά την Ντιναμό Κιέβου, που με την νίκη της με 1-0 επί της Ντνίπρο κατέκτησε το 14ο πρωτάθλημα Ουκρανίας στην ιστορία της, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected