Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Σε Σέρρες και Άρτα κρίνονται τίτλος και άνοδος

1-082Δύο ανοιχτές υποθέσεις έχουν μείνει στην τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, καθώς μένουν να «σφραγιστούν» δύο εισιτήρια για τη Football League σε 1ο και 2ο όμιλο.

Αναλυτικά:

Στον 1ο όμιλο, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τη Δόξα Δράμας και με νίκη κερδίζει την άνοδο στη Football League. Αν δεν τα καταφέρει, καιροφυλαχτεί ο Άρης, ο οποίος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ορφέα Ελευθερούπολης, αν θέλει να έχει ελπίδες ανόδου. Στα άλλα, αδιάφορα παιχνίδια, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κοντράρεται με τον Καμπανιακό, ενώ ο Έβρος Σουφλίου αντιμετωπίζει τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου. Η Θύελλα Φιλώτα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της φέτος με το εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Ο Απόλλων Αρναίας φιλοξενεί τον Άρη Ακροποτάμου, ενώ το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος γιορτάζει την παραμονή του στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 2ο όμιλο, το ματς που θα κρίνει τους κόπους μιας χρονιάς και τη θέση της ανόδου γίνεται στην Άρτα. Η ΑΕ Καραϊσκάκης κοντράρεται με τα Τρίκαλα και ο νικητής παίρνει το εισιτήριο για τη Football League. οι γηπεδούχοι ευνοούνται και με την ισοπαλία, ωστόσο η νίκη είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Κοζάνη υποδέχεται το Μακροχώρι, ενώ ο Ρήγας Φεραίος αντιμετωπίζει τον Θεσπρωτό. Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας αγωνίζεται με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ ο Εθνικός Φιλιππιάδας φιλοξενεί τον Πύρασο. Τέλος, ο Οπούντιος Μαρτίνου κλείνει τη σεζόν με το παιχνίδι απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 3ο όμιλο, όλα έχουν κριθεί και ο πρωταθλητής Πανελευσινιακός αγωνίζεται στα Μέγαρα με τον Βύζαντα. Ο Παναρκαδικός υποδέχεται την Καλαμάτα, ενώ η Δόξα Μανωλάδας κοντράρεται με τον Αιολικό.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected