Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Και για Μίλερ και για Τσεχ!

091350Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Τόμας Μίλερ της Μπάγερν Μονάχου είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία εξετάζει την περίπτωση του Πετρ Τσεχ ως αντι-Ντε Χέα.

Δύο μεταγραφές που μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν όψει της νέας σεζόν θα επιχειρήσει να κάνει ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Σύμφωνα με τον «Independent» της Κυριακής, ο Ολλανδός τεχνικός φέρεται να ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Τόμας Μίλερ της Μπάγερν Μονάχου.

Από τη στιγμή που ο Ρανταμέλ Φαλάο (δανεικός από τη Μονακό) δεν προσέφερε τα αναμενόμενα και ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι τραυματίας, ο Ολλανδός τεχνικός σκοπεύει να αποκτήσει τον Γερμανό φορ, ο οποίος πρόσφατα ήρθε σε κόντρα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα μετά τον πρώτο ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα στο Champions League. Ο 25χρονος κοστολογείται με 41 εκατ. ευρώ και ίσως η μεταγραφή να ξεπεράσει τα 50 εκατ. ευρώ.

Η δεύτερη κίνηση αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, από τη στιγμή που ο Νταβίντ Ντε Χέα παραμένει άγνωστο αν θα παραμείνει στο Μάντσεστερ, και Φαν Χάαλ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Πετρ Τσεχ που επιθυμεί να φύγει από την Τσέλσι (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016), καθώς δεν θέλει να αποτελεί μπακ-απ του Τιμπό Κουρτουά.

Στα υπ’ όψιν είναι ο Ούγκο Γιορίς της Τότεναμ, αλλά ο πρόεδρος του λονδρέζικου συλλόγου, Ντάνιελ Λέβι, δεν δείχνει θετικός στην παραχώρηση του παίκτη στους «κόκκινους διαβόλους».

πηγή

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected