Κατηγορίες
Basket

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ιτούδη!

ImageHandlerΠαρά το νέο ΣΟΚ, οι ιθύνοντες της ΤΣΣΚΑ στηρίζουν τον Δημήτρη Ιτούδη και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, σκοπεύουν να του δώσουν τα ηνία της ανοικοδόμησης! Αναζητείται λύση με το συμβόλαιο του Τεόντοσιτς. Στην έξοδο ο Χάινς. 

Προφανώς και οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση, τη στιγμή μάλιστα που στην ΤΣΣΚΑ νιώθουν άπαντες σαν να έχει περάσει τρένο από πάνω τους, μοιάζει πρόωρη. Στη Μόσχα όμως, οι αξιωματούχοι της ομάδας έχουν ήδη βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα.

Η χθεσινή επίσκεψη της δημοσιογραφικής ομάδας του SDNA στο ξενοδοχείο που διαμένουν οι 4 ομάδες, επιβεβαίωσε το προφανές. Οι άνθρωποι της – παίκτες, προπονητές, διοίκηση – είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αναζητούν μια λογική εξήγηση για ό,τι συνέβη το βράδυ της Παρασκευής. Πώς γίνεται δηλαδή μια ομάδα ανώτερη ποιοτικά να χάνει ξανά από τον ίδιο αντίπαλο (ή πέρυσι από τη Μακάμπι), πάλι στο φινάλε ενός κρίσιμου αγώνα.

Και ο Βατούτιν, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Μόσχας, έχει καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα: Η ΤΣΣΚΑ δεν υπολείπεται σε τακτική. Αντιθέτως, εκτιμά πως έκανε βήματα προόδου φέτος, έβαλε συγκεκριμένη στόχευση στο παιχνίδι της, αξιοποίησε ορισμένους εξαιρετικούς παίκτες.

Αυτό που λείπει από την ΤΣΣΚΑ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των στελεχών της ομάδας είναι ένας ηγέτης που θα την πάρει από το χέρι. Ένας Σπανούλης! Και στην ΤΣΣΚΑ επικρατεί πολύ έντονος προβληματισμός για τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Ο τέλειος παίκτης. μέχρι να γίνει το φάιναλ φορ. Εκεί σβήνουν τα φώτα, τα χέρια τρέμουν, η ψυχολογία του γκρεμίζεται. Ο Τεόντοσιτς είναι ο κορυφαίος παίκτης μέχρι να γίνει το φάιναλ φορ. Αλλά στα φάιναλ φορ πρέπει να μένει κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο.

Για την ΤΣΣΚΑ η συμμετοχή σε φάιναλ φορ δεν θεωρείται πια επιτυχία. Είναι ρουτίνα για τους φιλάθλους, για το κλαμπ, για όλους. Και στο πλαίσιο αυτό αναζητούνται λύσεις και στιβαρά χέρια που θα την κουβαλήσουν στη Γη της Επαγγελίας.

Το ψυχολογικό βάρος είναι τεράστιο και ακριβώς για αυτόν το λόγο θεωρούν πως η συνεργασία με τον Τεόντοσιτς δε μπορεί να ευδοκιμήσει πια. Το πρόβλημα είναι το γιγάντιο, οικονομικά, τριετές συμβόλαιο του. Αν βρεθεί ομάδα να το πληρώσει, πράγμα όχι πολύ δύσκολο δεδομένου πως υπάρχουν μεγάλες δυνάμεις στο εξωτερικό, τότε η ΤΣΣΚΑ θα επιχειρήσει να αποδεσμευτεί.

περισσότερο ρεπορτάζ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected