Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – “Τριάρα” στο… κεφάλι για την πρωταθλήτρια! (vid)

ImageHandlerΟι πρωταθλητές Αγγλίας ήταν αγνώριστοι στο «Χόθορνς» και το 3-0 από την Γουέστ Μπρομ ήταν η χειρότερη ήττα με τον Μουρίνιο στον πάγκο από τον Φεβρουάριο του 2006.

Κάθε φορά που ομάδα του Μουρίνιο εισπράττει από τρία «τεμάχια» και πάνω, αυτό συνιστά είδηση πρώτης γραμμής. Ας είναι και σε… φιλικό. Ας είναι παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά αδιάφορη η ομάδα του. Κάτι τέτοια βράδια ο Ζοσέ δεν τα ξεχνά ποτέ. Συνήθως είναι οδηγός και μάθημα για το μέλλον. Στο «Χόθορνς» ότι μπορούσε να πάει στραβά για την Τσέλσι πήγε. Από την αρχή.

Ένα εκπληκτικό σουτ του Μπεραχίνο (9’) έβαλε την Γουέστ Μπρομ μπροστά στο σκορ από πολύ νωρίς, ενώ λίγο πριν το ημίωρο μία περίεργη φάση άφησε τους Λονδρέζους με παίκτη λιγότερο. Ο Ντιέγκο Κόστα είχε ένα τσαμπουκά εντός περιοχής, ο Φάμπρεγκας ως άλλος… Σπανούλης (σε Ρούντι) πέταξε την μπάλα στο κεφάλι του Φλέτσερ και αποβλήθηκε! Το κακό βράδυ των πρωταθλητών Αγγλίας δεν διορθώθηκε ούτε στην επανάληψη και οι «μπάγκις» που βρήκαν την ευκαιρία, δεν χαρίστηκαν.

Πάλι ο Μπεραχίνο από τα 11 βήματα (47’) έκανε το 2-0, ενώ με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Μπραντ έκανε το 3-0, που δεν άλλαξε ως το τέλος, σε ένα βράδυ μαύρη κηλίδα στην καριέρα του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected