Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Ευχαριστήριο στους χορηγούς

f68bc1606a499c66a1eabd66e99d6817_LMε την ευκαιρία της λήξης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, η επιτροπή καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως τους ιδιώτες-επιχειρήσεις χορηγούς που στήριξαν την ομάδα κατά την διάρκεια της απερχόμενης σαιζόν. 

Η συμβολή τους ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμη και μας έδωσε την απαραίτητη δύναμη και ώθηση για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά στο πολύ απαιτητικό αυτό πρωτάθλημα.  Ευχόμαστε να τους έχουμε στο πλευρό μας και κατά την διάρκεια της ερχόμενης σαιζόν και καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να τους στηρίξουν αναλόγως.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ  

REGENCY Entertainment Ψυχαγωγική & Τουριστική Α.Ε.

ΧΟΡΗΓΟΙ

CYTA – Εταιρεία τηλεπικοινωνιών
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ Γ. – Εμπορία αυτοκινήτων
NOVART – Συστήματα ψύξης-θέρμανσης
CLAUFEN – Συστήματα κουφωμάτων
ΜΠΕΣΙΝΑΣ Θ. – Μονωτικά υλικά-θερμοπροσόψεις
LIOLIOS – Καταστήματα οπτικών
ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ – Γεωργικά φάρμακα
ΦΟΥΚΑΛΑΣ – Φαρμακείο
ΤΣΙΑΜΗΣ – Ασφαλιστικές υπηρεσίες
Pesto Kappou – Εστιατόριο-Πιτσαρία
Το Κάτι Άλλο – Ψητοπωλείο
Τime 4 Gym – Γυμναστήριο

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε κάποιους συνεργάτες της ομάδας μας, οι οποίοι με την αφιλοκερδή παρουσία τους συνέβαλλαν τα μέγιστα στην τέλεση και ομαλή διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων της. Συγκεκριμένα, τον δημοσιογράφο Ζωγράφου Παντελή για την βιντεοσκόπηση των αγώνων και τους ιατρούς Ευγενιάδη Γεώργιο, Διαμαντόπουλο Βασίλειο και Μαλούτα Γεώργιο για την εκ περιτροπής παρουσία τους στους αγώνες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected