Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο οπαδός της Μίλαν που και έχασε η ομάδα του και “έφαγε” κέρατο!

ImageHandlerAπογοητευμένος αποχώρησε από το γήπεδο ένας οπαδός της Μίλαν πριν από τη λήξη της αναμέτρησης με τη Σασουόλο, αλλά στο σπίτι τον περίμενε μια δυσάρεστη… έκπληξη.

Θα μπορούσε να πάει σε ένα μπαρ, να πιεί και να ξεχάσει τον πόνο του με την κατάντια των «ροσονέρι» την φετινή σεζόν. Ο συγκεκριμένος άνδρας, όμως, προτίμησε να γυρίσει στην θαλπωρή του σπιτιού, να βρει παρηγοριά στη ζεστή αγκαλιά της γυναίκας του. Στο 77ο λεπτό, λοιπόν, του αγώνα, ο οπαδός αποφάσισε να αποχωρήσει από το γήπεδο βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα να βρίσκεται πίσω στο σκορ και να αδυνατεί να κάνει κάτι για να πάρει τη νίκη.

Η απόφασή του αποδείχθηκε λανθασμένη, όχι διότι τελικά η ομάδα του Φίλιπο Ιντσάκι κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι, αλλά διότι με το που έβαλε το κλειδί στην πόρτα του σπιτιού διαπίστωσε πως η γυναίκα του δεν ήταν μόνη της. Το σοκ ήρθε όταν προχώρησε στην κρεβατοκάμαρα και την είδε σε περίεργη… στάση με έναν άλλο άνδρα! Η αντίδρασή του ήταν εξαιρετικά βίαιη και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας, η οποία κλήθηκε από τους γείτονες, για να λήξει το περιστατικό και να γλιτώσει ο εραστής από τα χέρια του απατημένου συζύγου.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected