Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στο 90′ το ματς ήταν 3-1. Πόσο λέτε πως έληξε…; (vid)

7Πράγματα και θαύματα έγιναν στην τρίτη κατηγορία της Γαλλίας με τη Ρεντ Σταρ να χάνει με 3-1 στο 90′ από τη Φρεζούς, ωστόσο να παίρνει στις καθυστερήσεις τη νίκη με 4-3.

Η Ρεντ Σταρ ζει στιγμές (παλαιάς) δόξας καθώς άφησε την ερασιτεχνική National, προβιβαζόμενη στη Ligue 2.

Αυτό που όμως, συνέβη, στην προτελευταία αγωνιστική της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας της Γαλλίας δεν έχει προηγούμενο.

Η Ρεντ Σταρ έχανε εκτός έδρας με 3-1 από την Φρεζούς, στο 90ό λεπτό της αναμέτρησης. Με τρία γκολ, όμως, στις καθυστερήσεις κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-3.

Για την ιστορία της αναμέτρησης ο Σκαρπελί άνοιξε το σκορ για τη Φρεζούς στο 19′, ο Ντεκέρ έκανε το 2-0 με τη συμπλήρωση μίας ώρας ματς. Ο Μπελβιτό ήταν αυτός που μείωσε προσωρινά, στο 76ο λεπτό, για τη Ρεντ Σταρ.

Προσωρινά, γιατί ο Μαντού στο 90ό λεπτό διαμόρφωσε το 3-1 κι όλα έμοιαζαν να είχαν δρομολογηθεί. Εκεί, είναι που αρχίζει το καλύτερο.

Ο Σλιτί το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μειώνει σε 3-2, ο ίδιος παίκτης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφαρίζει σε 3-3 για τη Ρεντ Σταρ. Και σαν μην έφτανε αυτό, ήρθε ο Λεφαίξ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να κάνει το τελικό 3-4. Όλα άλλαξαν, μέσα σε τρία λεπτά. Απίστευτο, κι όμως γαλλικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected