Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe “Relax” – Τα play off στο ποδοσφαιρικό στέκι!

Πρεμιέρα έχουμε στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ με τον Αστέρα να υποδέχεται στην Τρίπολη τον Παναθηναϊκό (18:15) και ο Ατρόμητος στο Περιστέρι τον ΠΑΟΚ (20:30, Cafe “Relax” Κεντρικής 141 Βέροια).

Οι αγώνες που θα κρίνουν το δεύτερο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινούν σήμερα. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα σε Τρίπολη και Περιστέρι. Φαβορί δεν υπάρχουν αφού η βαθμολογική διαφορά και των τεσσάρων ομάδων είναι πολύ μικρή. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αρχίζουν αυτό το «μίνι πρωτάθλημα» με 2 βαθμούς, ο Αστέρας Τρίπολης με 1 και ο Ατρόμητος με 0. Οπότε μία νίκη, είτε του Ατρόμητου είτε του Αστέρα, θα βάλει για τα καλά «φωτιά» στα πλέι οφ.

Πρώτος, χρονικά, αγώνας είναι αυτός της Τρίπολης. Ο αήττητος φέτος στο «σπίτι» του Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Την φετινή χρονιά ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε σε κανένα από τα δύο ματς που έδωσε με τον Αστέρα, και οι δύο έληξαν ισοπαλία, 1-1 στην Τρίπολη και 2-2 στην Λεωφόρο. Βέβαια η προϊστορία των δύο ομάδων είναι ξεκάθαρα υπέρ των «πρασίνων». Σε 18 αγώνες που έχουν δώσει οι δύο ομάδες 8 έχουν λήξει υπέρ του «τριφυλλιού», μόλις δύο υπέρ των Αρκάδων ενώ 8 έληξαν ισοπαλία. Να σημειώσουμε όμως ότι ο Παναθηναϊκός είναι η τελευταία ομάδα που κατάφερε να φύγει από την Τρίπολη με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτό έγινε πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-1 για την 3η αγωνιστική των περυσινών πλέι οφ.

Απουσίες

Ο Στάικος Βεργέτης δεν έχει κάποια μεγάλη απουσία, έχοντας στην «φαρέτρα» του όλα τα δυνατά του όπλα. Αντίθετα ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πέτριτς και Χουχούμη αλλά θα έχει μαζί του τα Μάρκους Μπεργκ που ένοιωσε καλύτερα, είχε γαστρεντερίτιδα, και τελικά ταξίδεψε στην Τρίπολη.

Στο δεύτερο ματς της ημέρας ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι τον ΠΑΟΚ. Ο Ατρόμητος στο Περιστέρι είναι αήττητος. Οι δύο ομάδες στις φετινές τους αναμετρήσεις μετρούν από μία νίκη. Στο παιχνίδι της Τούμπας ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 2-1, ενώ στο Περιστέρι ο Ατρόμητος είχε συντρίψει τον «Δικέφαλο του Βορρά» με 4-0. Στην γενική προϊστορία τα πράγματα είναι μοιρασμένα, με τον Ατρόμητο να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Σε 29 αγώνες που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες ο Ατρόμητος μετράει 11 νίκες, ο ΠΑΟΚ 10 ενώ 8 αγώνες έχουν λήξει ισοπαλία.

Απουσίες

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μαρσελίνιο, Νάστου, Μπρίτο και Τσενάμο. Αρκετές απουσίες έχει και ο ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να μην υπολογίζει στους Σαλπιγγίδη, Παπαδόπουλο, Κωνσταντινίδη και Εγιάλ Γκολάσα. Αντίθετα κανονικά στην αποστολή είναι Αθανασιάδης και Βίτορ που ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν τις τελευταίες μέρες.

Βαθμολογία 

Θέση    Ομάδα                    Βαθμοί

1.   Παναθηναϊκός                   2   Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ
1.   ΠΑΟΚ                               2   Προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ
3.   Αστέρας Τρίπολης            1   Προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ
4.   Ατρόμητος                        0   Προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected