Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Πρώτος σκόρερ στον 2ο όμιλο ο Καβαλλάρης

DSC_0052Στην πρώτη θέση των σκόρερ του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής με 16 τέρματα (σε 27 αγώνες) ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν ο επιθετικός της ΑΕ Καραϊσκάκης, Θανάσης Καβαλλάρης.

Ο 27χρονος Καβαλλάρης τερμάτισε στην 6η θέση των σκόρερ σε όλους τους ομίλους της τρίτης κατηγορίας. Πρώτος σκόρερ της κατηγορίας αναδείχτηκε ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος του Ατρομήτου Πειραιά, ο οποίος σκόραρε 20 φορές σε 24 παιχνίδια που αγωνίστηκε. Ακολούθησαν με 19 γκολ οι Κώστας Μαρκόπουλος (Βυζάντιο Κοκκινοχώματος), Νίκος Κουσκουνάς (Πανελευσινιακός), Στάθης Καραμαλίκης (Ζακυνθιακός), ενώ ένα τέρμα λιγότερο (18) είχε ο Δημήτρης Βέρμπης της Κηφισιάς.

Όσον αφορά τους πρώτους σκόρερ στον 2ο όμιλο, πίσω από τον Καβαλλάρη βρέθηκε ο Βαγγέλης Νικολόπουλος του Οπούντιου Μαρτίνου με 14 γκολ και ακολούθησαν ο Παναγιώτης Κοντοβάς του Πυράσου και ο Βασίλης Σαχινίδης του ΑΟ Τρίκαλα με 13 τέρματα. Από 11 γκολ σημείωσαν ο Μίμης Μπενίσκος του Εθνικού Φιλιππιάδας, ο Σπύρος Μακράκης του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ο Γιώργος Τσατσαλίδης του Δωτιέας Αγιάς, ενώ 10 είχαν οι Χάρης Μπίκας (Ρήγας Φεραίος) και Μπομπάνα Καντού (Οπούντιος Μαρτίνου).

Να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Κρεββατάς (Ρήγας Φεραίος) είχε 8 γκολ σε 11 αγώνες, αλλά τον Ιανουάριου πήρε μεταγραφή για τον Εθνικό Σερρών, με τον οποίο σημείωσε 3 τέρματα σε 15 αγώνες. Ακόμη ο Αλβανός μεσοεπιθετικός Φλόρενς Κέρι του ΑΟ Τρίκαλα πέτυχε συνολικά 9 τέρματα (6 με ΑΟΤ και 3 με Έβρο Σουφλίου) και ο Χρήστος Πέντσας του ΑΟ Τρίκαλα σημείωσε συνολικά 8 τέρματα (6 με ΑΟΤ και 2 με Κισσαμικό). Τέλος 8 γκολ πέτυχε και ο Χρήστος Σιδηρόπουλος της Αναγέννησης Άρτας.

πηγή

Στατιστικά στοιχεία: soccerbase.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected