Κατηγορίες
Διάφορα

Όλα τα λεφτά η γιαγιά street dancer! (vid)

b41c448b48ff60e1300adb00983f5b36_LΤο τελευταίο διάστημα, το διαδίκτυο έχει… κατακλυστεί από άτομα της… τρίτης ηλικίας που δείχνουν πως το λέει ακόμα η… καρδούλα τους και αντέχουν να δίνουν… μαθήματα χορού, αλλά η συγκεκριμένη γιαγιά… ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Όλοι έχουμε δει διάφορα βίντεο σε πολλά sites με ηλικιωμένους ανθρώπους να δίνουν… ρεσιτάλ χορού και… τρέλας. Άλλωστε ποιος μπορεί να ξεχάσει τον παππού που είναι καλεσμένος σε γάμο και πετάει τις πατερίτσες και του δίνει και… καταλαβαίνει; Όμως, η πρωταγωνίστρια του βίντεο που ακολουθεί το πάει ένα… βήμα παραπέρα και όπως όλα δείχνουν, σύντομα το… σόου της θα γίνει viral!

Συγκεκριμένα, η γιαγιά, περπατούσε πολυσύχναστο δρόμο των Βρυξελλών μαζί με το σκυλάκι της, όταν σταμάτησε μπροστά σε καλλιτέχνη του… δρόμου, ο οποίος παράγει μουσική με το στόμα του και προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην… Όμως, η γιαγιά του έκλεψε… τη δόξα, καθώς πήρε… ενέργεια και έδειξε να γνωρίζει καλά τα… μυστικά του street dance, αποσπώντας την προσοχή πολλών περαστικών!

Δείτε την απίστευτη γιαγιά στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected