Κατηγορίες
Football League

Επισκοπή – Τρίτος στην έξοδο ο Βιγιαφάνες

Vigiaaa_610x400Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις παίκτες «αποχαιρέτησε» σήμερα η Επισκοπή (που θα ‘ναι στην Γ’ Εθνική του χρόνου) με τον Αργεντινό να φεύγει λόγω διαφωνίας στο οικονομικό.

Το γεγονός πως θα παίζει στην Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν (πιθανώς να γίνει και μαθηματικό αυτό την προσεχή Κυριακή) και ότι ουσιαστικά δεν έχει στόχους, στην Επισκοπή αποφάσισαν να «τρέξουν» άλλα θέματα ξεσκαρτάροντας το ρόστερ.

Η αρχή έγινε με την αποδέσμευση του Ράντοβιτς. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός τους τελευταίους πέντε μήνες, ουσιαστικά απείχε απ’ τις δραστηριότητες της ομάδας λόγω τραυματισμού κι αποχώρησε.

Η συνέχεια δόθηκε με τον Νίκο Αργυρίου. Ο αμυντικός που αποκτήθηκε ως δανεικός απ’ την ΑΕΚ τον περασμένο Γενάρη είναι εξίσου τραυματίας, δεν θα προλάβαινε να παίξει άλλο φέτος και ως εκ τούτου δεν είχε νόημα να παραμείνει στο Ρέθυμνο. Έτσι, έφυγε για Αθήνα, όπου θα συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Η κατάσταση «τρίτωσε» με την αποδέσμευση του Νίκολας Βιγιαφάνε! Ο Αργεντινός πέρασε απ’ τα γραφεία της ΠΑΕ κι έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Κρήτης, ένα μήνα πριν το προγραμματισμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος είναι οικονομικός, καθώς η ΠΑΕ του πρότεινε μείωση αποδοχών, κάτι που ο παίκτης δεν δέχθηκε.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή, Νίκολας Γκαστόν Βιγιαφάνε». 

Ο Ράντοβιτς κατέγραψε 11 συμμετοχές (στο πρώτο μισό της σεζόν) στο πρωτάθλημα, ο Αργυρίου 13 (στο δεύτερο μισό) και ο Βιγιαφάνε 28 με 3 γκολ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected