Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Ποδόσφαιρο

Κιλκισιακός – Απόλλων Κρύας Βρύσης 3-1

Με τρία τέρματα φιλοδώρησε ο Κιλκισιακός τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας των μπαράζ Απόλλωνα Κρύας Βρύσης για την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία.

Σε μία παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το ντέρμπι που έγινε στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς με 200 και πλέον φιλάθλους και από τις δύο ομάδες.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 1
Το τελικό σκορ 3-1 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα αφού ο Κιλκισιακός πέρα από τα τρία τέρματα, είχε πέντε ακόμα μεγάλες ευκαιρίες και δύο ακυρωθέντα γκολ του Μπελίτσα για να αυξήσει κι άλλο το σκορ.

Τα τέρματα

Στο 33′ ο Κώστας Λογγινίδης πάσαρε στον Μιχάλη Μάναλη για το 1-0.

Στο 57′ ο Λογγινίδης με εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι στη μόνη τους φάση στο παιχνίδι μείωσαν στο 61′ με τον Γκότση.

Το τελικό 3-1 πέτυχε στο 80′ ο Σάββας Παπαδόπουλος μετά από κόρνερ του Λογγινίδη και μονοκόμματο σουτ. Στο 54′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σιδηρόπουλος των φιλοξενουμένων.

Συνθέσεις

Κιλκισιακού: Ζάικος, Καλόνικος (63′ Τιτόπουλος), Κομπαλία, Χότζα, Ματεντζίδης, Σαβ. Παπαδόπουλος, Μπελίτσας, Σωκ. Παπαδόπουλος, Τακαβάκης (24′ Μάναλης), Λογγινίδης, Παρπουτσής (74′ Νικολαΐδης).

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ. (20′ Κίτσας Γ.), Παπαδόπουλος Σ., Μισαηλίδης, Βοτάρης Α., Βοτάρης Δ., Κίτσας Π. (65′ Μπρέγκου), Πετρίδης, Σιδηρόπουλος, Δανιηλίδης (45′ Νήρλας), Γκότσης

*maxitis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected