Super League 1

Super League – Δεύτερη “στροφή” στα play off

ImageHandler (1)Το δύο στα δύο στα πλέι οφ φιλοδοξεί να κάνει ο Παναθηναϊκός υποδεχόμενος στις 20:30 τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο. Νωρίτερα (18:15) ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης θέλοντας να μείνει στο κυνήγι των «πρασίνων».

Μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί του Αστέρα στην Τρίπολη, ο Παναθηναϊκός θέλει να σημειώσει ακόμη μία νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση των πλέι οφ. Το «τριφύλλι» υποδέχεται τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο με τον Γιάννη Αναστασίου να περιμένει να δει την αγωνιστική ετοιμότητα του Τάσου Λαγού για να πάρει την οριστική απόφαση για το αν θα τον χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα. Αν δεν συμβεί αυτό, τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Κουτρουμπής, ενώ ο Μάρκους Μπεργκ αναμένεται να ξεκινήσει από τον πάγκο. Από την άλλη ο Ατρόμητος πηγαίνει αποφασισμένος για την έκπληξη στη Λεωφόρο με τον Νίκο Νιόπλια να μην έχει στη διάθεσή του τους Μπρίτο και Πίτου Γκαρσία.

Νωρίτερα η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ ανοίγει στην Τούμπα όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο, ο Δικέφαλος ψάχνει μόνο τη νίκη για να μείνει κοντά στον Παναθηναϊκό στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ. Δεν λείπουν πάντως τα προβλήματα με τον Γεωργιάδη να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μιγκέλ Βίτορ, Κωνσταντινίδη, Γκολάσα και Σαλπιγγίδη. Αντίθετα, ο Αθανασιάδης αν και δεν προπονήθηκε, λογικά θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Όσον αφορά τον Αστέρα Τρίπολης, οι Αρκάδες θέλουν να… σβήσουν τις κακές εντυπώσεις της βαριάς ήττας από τον Παναθηναϊκό, την πρώτη αγωνιστική, με τον Στάικο Βεργέτη να μην έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Γιαννιώτα και τους τραυματίες Κιτοκό και Κοσίτσκι.

Το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 18:15 (NovaSports 2)
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 20:30 (NovaSports 1)

Η βαθμολογία

Παναθηναϊκός 5
ΠΑΟΚ 3
Ατρόμητος 1
Αστέρας Τρίπολης 1

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected