Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τζιμπρίλ Σισέ – Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του!

ImageHandlerΔείχνοντας να έχει αλλάξει τελείως γνώμη, ο Τζιμπρίλ Σισέ γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook πως βάζει τέλος στην πλούσια καριέρα του!

Εδώ κι αρκετές μέρες, ο Γάλλος φορ έχει «μπλεχτεί» αρκετές φορές στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ανεβάζοντας φωτογραφίες με τη φανέλα των «πρασίνων» στα social media, γεγονός το οποίο ήταν η αφορμή να ξεκινήσει μία έντονη φημολογία περί επιστροφής του.

Σήμερα (24/5) το πρωί όμως, δήλωσε στο «footmercato» πως πιθανότατα η φετινή του σεζόν ήταν κι η τελευταία, όντας όμως παράλληλα λίγο… αινιγματικός.

Λίγο αργότερα ωστόσο, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Τζιμπρίλ Σισέ ανακοίνωσε το οριστικό του «αντίο» από το ποδόσφαιρο κι ευχαρίστησε τους πάντες για την υποστήριξη προς το πρόσωπό του!

«Είναι πολύ δύσκολο να πεις αντίο αλλά πολύ πιο εύκολο να πεις ευχαριστώ. Οπότε, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους εσάς που με υποστηρίξατε, με προπονήσατε, μου δώσατε έμπνευση και που ήσασταν συμπαίκτες μου. Ήταν δύσκολο αλλά πάνω από όλα, ήμουν πολύ τυχερός. Νιώθω λυπημένος που αποσύρομαι τώρα αλλά πιο πολύ νιώθω ευγνώμων! Τα λέμε σύντομα και ξανά, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!! Ένα λιοντάρι δεν πεθαίνει, κοιμάται», έγραψε χαρακτηριστικά.

πηγή
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected