Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ανακοίνωσε την επιστροφή Φαλκάο στη Μονακό

ImageHandlerΜε κάθε επισημότητα πλέον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε την επιστροφή του Ραδαμέλ Φαλκάο στη Μονακό, όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της!

Ήταν γνωστό, ωστόσο πλέον είναι κι επίσημο. Το μεσημέρι της Κυριακής (24/5), ο Λουίς Φαν Χάαλ ενημέρωσε τον Κολομβιανό επιθετικό πως δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του κι έτσι θα επιστρέψει στους Μονεγάσκους.

Αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας, οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν το «αντίο», με τον Φαλκάο να επιστρέφει έπειτα από τον -ανεπιτυχή- δανεισμό του (σ.σ. 29 εμφανίσεις, τέσσερα γκολ), στη Μονακό. Ο Ολλανδός τεχνικός του συλλόγου του Μάντσεστερ μάλιστα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα: «Ο Φαλκάο είναι κορυφαίος επαγγελματίας και καλός άνθρωπος. Όλοι στην ομάδα κι εγώ προσωπικά, θέλουμε να του ευχηθούμε τα καλύτερα για το μέλλον του».

Έχει ενδιαφέρον πλέον να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του «El Tigre», ο οποίος, παρά τις κακές του εμφανίσεις στο «Ολντ Τράφορντ», απασχολεί αρκετά μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected