Διάφορα

Cafe “Relax” – Η 3η αγωνιστική των play off σε μια βραδιά “φουλ” ποδοσφαιρική!

Με την 3η αγωνιστική συνεχίζονται τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην «Τούμπα» όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (Cafe “Relax”, Κεντρικής 141, 19:30), στο άλλο ματς ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Αστέρα Τρίπολης (17:00).

Ντέρμπι έχει η 3η πράξη των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην «Τούμπα». Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την αήττητο στην φάση των πλέι οφ Παναθηναϊκό με στόχο την κατάληψη της πρώτης θέσης και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο άλλο ματς της αγωνιστικής ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Αστέρα Τρίπολη.

Μόνο νίκες μετράει ο Παναθηναϊκός στην φάση των πλέι οφ και αν σήμερα φύγει από την «Τούμπα» με τους τρεις βαθμούς της νίκης τότε θα έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέση και την συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ ψάχνει την πρώτη του νίκη στην διαδικασία των πλέι οφ και να πλησιάσει στον έναν βαθμό την πρώτη θέση. Στους φετινούς αγώνες που έχουν δώσει οι δύο ομάδες για το πρωτάθλημα οι «πράσινοι» μετρούν δύο νίκες, 4-3 στην Λεωφόρο και 2-1 στην Τούμπα.

Απουσίες

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Σαλπιγγίδη, Γκολάσα και Κωνσταντινίδη, αντίθετα παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κανονικά στην αποστολή είναι Βίτορ, Αθανασιάδης και Μακ. Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κλώναρίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς, ενώ εκτός αποστολής είναι και ο Τριανταφυλλόπουλος.

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι τον Αστέρα Τρίπολης. Αμφότερες οι δύο ομάδες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στα πλέι οφ. Ο Ατρόμητος προέρχεται από ήττα με 2-0 στην έδρα του Παναθηναϊκού, ενώ ο Αστέρας από ισοπαλία 0-0 στην Τούμπα. Οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρώτη θέση. Στους μεταξύ τους αγώνες για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μετρούν από μία νίκη. Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος είχε νικήσει 4-3, ενώ στην Τρίπολη νίκησε ο Αστέρας με 1-0.

Απουσίες

Ο Νίκος Νιόμπλιας δεν θα έχει στην διάθεσή του για τον σημαντικό αυτό αγώνα τους Μπρίτο και Τσέναμο. Ο Στάικος Βεργέτης από την πλευρά του δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γιαννιώτα και Φερνάντες και τον τραυματία Κοζίτσκι.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (27/5)

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης (NOVASPORTS 3, 17:15)
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (NOVASPORTS 1, 19:30)

Η βαθμολογία των πλέι οφ

1. Παναθηναϊκός         8   Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ
2. ΠΑΟΚ                     4   Προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ
3. Αστέρας Τρίπολης   2  Προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ
4. Ατρόμητος               1  Προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected