Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Πλατανιάς – Ετοιμάζει πρόταση για Μάντζιο

ImageHandlerΈντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου υπάρχει από τον Πλατανιά και η πρόταση σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA θα αγγίζει τις 150.000 ευρώ.

Η είδηση που έφερε στο φως το «Εθνος» περί ενδιαφέροντος των Κρητικών για τον έμπειρο στράικερ, επιβεβαιώνεται από τους ανθρώπους του συλλόγου, επισημαίνοντας ωστόσο ότι ακόμα δεν έχει γίνει επίσημη κρούση στον παίκτη. Το όνομα του Μάντζιου ωστόσο βρίσκεται στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» λίστας κι εντός των προσεχών ημερών πρόκειται να γίνει και συγκεκριμένη πρόταση.

Σχετικά με το ύψος της, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι μάξιμουμ στις 150.000 ευρώ, ίσως και λίγο παρακάτω, ήτοι ελαφρώς καλύτερη από τα χρήματα που φέρεται να παίρνει από τον Λεβαδειακό με το συγκεκριμένο ποσό άλλωστε να αποτελεί και το «ταβάνι» της χανιώτικης ομάδας για οποιονδήποτε παίκτη. Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι το ενδιαφέρον για τον Μάντζιο είναι ανεξάρτητο της κατάληξης που θα έχει η υπόθεση του Τόρες, η οποία και παραμένει στάσιμη. Ο Ισπανός φορ εμφανίζεται να ζητάει ένα ποσό λίγο κάτω από τις 150.000 ευρώ, ωστόσο η πρόταση του Πλατανιά κυμαίνεται στις 80-100 χιλ. ευρώ, όσα δηλαδή έπαιρνε ήδη ο παίκτης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected