Α ΕΠΣ Ημαθίας - Διαιτησία - Ποδόσφαιρο

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική – Ο Φωτιάδης στην Κρύα Βρύση!

DSCN7071

Ανακοινώθηκαν πριν λίγη ώρα οι διαιτητές και οι βοηθοί της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική.

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι του 3ου ομίλου ανάμεσα στον Απόλλων Κρύας Βρύσης και τον ΑΣ Ειρηνούπολης (οι γηπεδούχοι με νίκη κερδίζουν την άνοδο τους στη Γ Εθνική) θα διευθύνει ο Φώτης Φωτιάδης (φωτ) από την ΕΠΣ Καστοριάς, για τον οποίο οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν πολλά παράπονα στην αναμέτρηση της πρεμιέρας των μπαράζ στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Βοηθοί του κ. Φωτιάδη θα είναι οι Στυλιανός Κεντζιόπουλος από την Καστοριά και Χρήστος Τσαμπάζης από την Κοζάνη ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αστέριος Νίτσας από την ΕΠΣ Λάρισας.

Στην αναμέτρηση Κιλκισιακός – Μουδανιά, η ΚΕΔ όρισε τον Παναγιώτη Συμεωνίδη από την Πιερία, με βοηθούς τους Αναστάσιο Γιαμουζή και Γιώργο Θεοδώρου από τον ίδιο Σύνδεσμο.

Τέλος, όσον αφορά την Ημαθιώτικη παρουσία στους ορισμούς, οι Δημήτρης Καραντώνης, Στέφανος Παρασίου και Κώστας Γιάντσης θα βρεθούν στην Κομοτηνή για την αναμέτρηση της Δόξας Προσκυνητών με τον Άρη Αβάτου για τον 1ο όμιλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected