Διαιτησία

ΕΠΟ – Πρόταση σε Κάκο για τη θέση του αρχιδιαιτητή

ImageHandler (1)Η περίπτωση του Τάσου Κάκου φαίνεται να προκρίνεται από την ΕΠΟ για τη θέση του αρχιδιαιτητή και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές. 

Ηαποχώρηση του Χριστόφορου Ζωγράφου από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Μπορεί στην ΕΠΟ να υποστηρίζουν ότι θα προηγηθεί μία συνάντηση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη όπου και θα ξεκαθαρίσει το αν θα γίνει δεκτή η παραίτησή του, η… στήριξη ωστόσο που βγαίνει προς τα έξω, είναι όπως όλα δείχνουν περισσότερο φαινομενική.

Στην Ομοσπονδία άλλωστε γίνονται ήδη προεργασίες για τον διάδοχό του κι ο εκλεκτός φαίνεται ότι έχει ήδη βρεθεί στο πρόσωπο του Τάσου Κάκου, όπως έχει ήδη αναφερθεί και σε δημοσιεύματα των δύο τελευταίων ημερών. Πληροφορίες από την ΕΠΟ μάλιστα αναφέρουν ότι έχουν ήδη γίνει και οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς ο Κερκυραίος -παλαίμαχος- ρέφερι που «κρέμασε» πέρυσι τη σφυρίχτρα του, θεωρείται ως ο πλέον κατάλληλος για μία τόσο κομβική θέση και πλέον αναμένονται οι εξελίξεις το προσεχές διάστημα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected