Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Παραμένει στα…πάτρια ο Θεοδοσιάδης!

DSCN6182Συνεχίζει τη διαμόρφωση του ρόστερ του ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, συνεχίζοντας σήμερα (28/5) με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που βοήθησαν τα μέγιστα στη φετινή πορεία της ομάδας.

Μετά την παραμονή του Νίκου Αλμαλιώτη, μία ακόμη συμφωνία επετεύχθη σήμερα και συγκεκριμένα με τον Δημήτρη Θεοδοσιάδη ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τα “κυανοκίτρινα” για ακόμη μία χρονιά.

Παρά το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, ο 31χρονος (13/10/1984) έμπειρος αμυντικός συμμετείχε στη “γραμμή πυρός” της ομάδας τη σεζόν που τελείωσε, βοηθώντας καταλυτικά ώστε ο νεοφώτιστος σύλλογος να πετύχει τον βασικό του στόχο.

Ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης μίλησε στο Imathia Sports News για τη συγκεκριμένη συμφωνία, τονίζοντας τη σημαντική συμβολή του Γενικού Αρχηγού της ομάδας Παναγιώτη Θεοδοσιάδη :

11274697_10205070498785466_1146143723_n

“Είναι σίγουρα κάτι το ιδιαίτερο για μένα να παραμένω στην ομάδα του χωριού μου και μάλιστα μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα ευφορίας και χαράς για την πορεία του ΓΑΣ στην πρώτη χρονιά στην Α1 μετά από πολλά χρόνια. Παραμένω “στρατιώτης” του στρατηγικού πλάνου που έθεσε η διοίκηση και είμαι σίγουρος πως πιο έμπειροι πλέον, θα λειτουργήσουμε ακόμη καλύτερα τη νέα σεζόν στην οποία εύχομαι να είμαστε άπαντες υγιείς και δυνατοί. Να σημειώσω εδώ πως ήταν απόλυτα σημαντική η συμβολή του Γενικού Αρχηγού και “ψυχής” του ΓΑΣ, Παναγιώτη Θεοδοσιάδη, η παρουσία του οποίου είναι καταλυτική για πολλά από τα παιδιά ώστε να παραμείνουμε μέλη του συλλόγου.”

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ImathiaSportsNews, ακολουθεί μία σειρά από ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που πρόσφεραν τα μέγιστα την προηγούμενη χρονιά, ενώ οι κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας γίνονται με γνώμονα το ποιες θέσεις πρέπει να καλυφθούν τόσο με την προσθήκη παικτών που θα είναι βασικοί όσο και για εναλλακτικές λύσεις.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected