Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Παναθηναϊκός – Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους στο Champions League

champions_l_22_27052015Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει την παρουσία του στα αστέρια και το gazzetta.gr παρουσιάζει τους πιθανούς αντιπάλους του στα προκριματικά.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στα υπόλοιπα 3 ματς των play offs, για να εξασφαλίσει τη 2η θέση, που οδηγεί στον 3ο προκριματικό του Champions League. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους πράσινους, που θα είναι στο γκρουπ των αδυνάτων, όμως εκεί που θα είναι σχεδόν… αδύνατα θα είναι στη φάση των play offs, όπου θα μπουν τα πρώτα μεγαθήρια στη διοργάνωση.

Άγιαξ, Μπριζ και Μονακό θα είναι σίγουρα στους πιθανούς αντίπαλους του Παναθηναϊκού, ενώ το πιο πιθανό σενάριο θέλει τις Σαχτάρ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που μία αγωνιστική πριν το τέλος των πρωταθλημάτων σε Ουκρανία και Ρωσία έχουν τον πρώτο λόγο για τη 2η θέση, να προστίθενται στις 3 παραπάνω. Έτσι, οι πράσινοι θα βρεθούν με τις Γιουνγκ Μπόις, Φενερμπαχτσέ, Σπάρτα Πράγας και Ραπίντι Βιέννης στους αδύναμους.

*Ό,τι και να συμβεί η ελληνική ομάδα θα είναι στους αδύναμους. Αν η Κρασνοντάρ κάνει την έκπληξη στη Ρωσία, θα βρεθεί μαζί με τους πράσινους και η Γιουνγκ Μπόις θα ανέβει στο γκρουπ των δυνατών, για να γίνει η πιο επιθυμητή αντίπαλος, ενώ η Ντνίπρο σε περίπτωση που ξεπεράσει την Σαχτάρ θα πάρει τη θέση της στο γκρουπ των δυνατών και ίσως βρεθεί στο δρόμο του Παναθηναϊκoύ. Σε περίπτωση που κατακτήσει το Europa League θα βρεθεί απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected