Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Πραγματικός…χαμός στη FIFA, o Πλατινί απείλησε με αποχώρηση της UEFA!

04bc6f0e64235c8f83b61ea72734a077_LΟ Μισέλ Πλατινί κάλεσε τον Ζεπ Μπλάτερ να παραιτηθεί από την προεδρεία της FIFA, ο δεύτερος αρνήθηκε και οι εκλογές θα γίνουν την Παρασκευή με την UEFA να στηρίζει άλλον υποψήφιο!

Ντόμινο εξελίξεων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο μετά το σκάνδαλο μεγατόνων που ήρθε στη δημοσιότητα από την Τετάρτη. Τα όσα έγιναν γνωστά και οι αποκαλύψεις, έχουν στριμώξει στα σχοινιά τη FIFA και ειδικότερα τον πρόεδρό της, Ζεπ Μπλάτερ. Ο Ελβετός παράγοντας είχε την Πέμπτη συνάντηση με τους επικεφαλής των έξι Συνομοσπονδιών, με τον Μισέλ Πλατινί να ζητά επειγόντως παραίτηση του προέδρου της FIFA!

Ο Μπλάτερ, όμως, αρνήθηκε με αποτέλεσμα οι δυο άνδρες να είναι πλέον… στα μαχαίρια! Μάλιστα, αν ο Μπλάτερ είχε παραιτηθεί θα υπήρχε μια παράταση στη διαδικασία των εκλογών. Ωστόσο αυτές θα διεξαχθούν κανονικά την Παρασκευή, με τον Πλατινί να ξεκαθαρίζει δημοσίως ότι θα στηρίξει άλλον υποψήφιο. Η UEFA ενημέρωσε ότι θα δώσει το «χρίσμα» στον Πρίγκιπα Αλί μπιν Αλ Χουσεΐν για να βρεθεί στον προεδρικό θώκο.

Υπάρχει μάλιστα ξεκάθαρη πρόθεση να φύγει η UEFA από τους «κόλπους» της FIFA αν δεν αλλάξει το υπάρχον καθεστώς. Η δήλωση του Μισέλ Πλατινί, είναι ενδεικτική…

περισσότερα στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected