Κατηγορίες
BET

Στοίχημα – Κερδίζει με Over η Μπενφίκα, δε χάνει η Βάασα

Betarades_1000x600Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, προκύπτουν, ωστόσο, ορισμένες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες στοιχηματικά προτάσεις τόσο από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, όσο και από αυτό του μπάσκετ. Πάμε να δούμε, αναλυτικά, τι προτείνει το Betarades.gr

Με «σύμμαχο» την παράδοση η Βάασα

Ξεκινάμε στα σημερινά προγνωστικά για το πάμε στοίχημα από τη Φινλανδία και τον αγώνα Ροβανιέμι – Βάασα, στον οποίο θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 2.00. Προσπάθησε να αποσπάσει έστω ένα θετικό αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική από την δυνατή Μαριέχαμν, ωστόσο, η Ροβανιέμι έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα της αντιπάλου της, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Έβαλε έτσι τέλος στο νικηφόρο σερί πέντε αγωνιστικών που έτρεχε στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Βάασα, μετά το πέρας 12 αγωνιστικών αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα. Παραμένει στην τελευταία θέση έχοντας συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό και βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο, γνωρίζοντας πως η νίκη πλέον είναι επιτακτική ανάγκη. Εξαιρετικά κρίσιμο, λοιπόν, το ματς για τους φιλοξενούμενους και θεωρούμε ότι θα καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας ως σύμμαχο και την παράδοση (πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες μετρούν στις εννέα τελευταίες «επισκέψεις» τους στην έδρα της Ροβανιέμι την τελευταία δεκαετία).

«Κούπα» με Over για την Μπενφίκα

Συνεχίζουμε με τον τελικό του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας ανάμεσα στην Μπενφίκα και τη Μαρίτιμο, με την επιλογή μας να είναι η νίκη της Μπενφίκα σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ, στοίχημα το οποίο παίζεται σε απόδοση 2.00. Με κεκτημένη ταχύτητα από τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας η Μπενφίκα συναντά και πάλι τη Μαρίτιμο, με μοναδικό στόχο να ολοκληρώσει το νταμπλ κατακτώντας και το Λιγκ Καπ. Οι «αετοί» της Λισαβόνας, οι οποίοι έφτασαν τα 34 πρωταθλήματα στην πλούσια ιστορία τους αυξάνοντας, παράλληλα, τη διαφορά τους από την Πόρτο στα επτά τρόπαια, είχαν επικρατήσει της αποψινής αντιπάλου τους με 4-1 στο «Da Luz» στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής, χάρη στα δύο γκολ που σημείωσαν οι Λίμα (ΕΠ, 34/19) και Τζόνας (ΕΠ, 27/20). Η Μπενφίκα αποτελεί το φαβορί της αναμέτρησης και πιστεύουμε ότι θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, σημειώνοντας, παράλληλα, και αρκετά τέρματα.

Με τα γκολ στη Β’ Ιταλίας

Η τριάδα των ποδοσφαιρικών προτάσεων κλείνει με το ματς για τα πλέι οφ ανόδου της Β’ Ιταλίας, Πεσκάρα – Βιτσέντζα, στο οποίο θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.40. Παρά το γεγονός πως ήταν το αουτσάιντερ, η Πεσκάρα κατάφερε να κάνει την έκπληξη, αποκλείοντας από την προημιτελική φάση των πλέι οφ ανόδου την Περούτζια επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας. Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως τα «δελφίνια» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ωστόσο βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πραγματοποίησαν μία μεγάλη ανατροπή. Από την άλλη, χάρη στη σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Φροζινόνε στην έδρα της η Βιτσέντζα κατέκτησε την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, αποφεύγοντας τα προημιτελικά των πλέι οφ ανόδου. Έχοντας λίγες περισσότερες μέρες ξεκούρασης το συγκρότημα του Πασκουάλε Μαρίνο στοχεύει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα τελικά της μίνι διοργάνωσης απόψε με αντίπαλο την Πεσκάρα. Περιμένουμε αρκετά γκολ στο σημερινό ματς, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Βιτσέντζα επικράτησε με 2-1 της Πεσκάρα στην έδρα της. Στο δεύτερο οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό στην έδρα των «δελφινιών» (2-2), με το Over να επιβεβαιώνεται σε αμφότερα τα παιχνίδια.

Μία από τα… ίδια στο ΣΕΦ

Κλείνουμε με τα πλέι οφ της Α1 Μπάσκετ και τον αγώνα Ολυμπιακός – Άρης, στον οποίο θα πάμε με το Over 86.5 στην αγορά «σύνολο πόντων Ολυμπιακού», σε απόδοση 1.90. Ο Ολυμπιακός έκανε κάτι παραπάνω από έναν περίπατο στον πρώτο ημιτελικό με αντίπαλο τον Άρη αφού ον νίκησε 98-53 και έκανε το 1-0 στη σειρά που λήγει στις τρεις νίκες. Δεύτερο ματς της σειράς απόψε, ξανά στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός αναμένεται φυσικά να κάνει το 2-0 και να περιμένει το τρίτο ματς της σειράς, στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη, για να προκριθεί στους τελικούς που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Ο Άρης δεν μπορεί να κάνει κάτι καλό με αντίπαλο την καλύτερη ελληνική ομάδα και η κατάσταση χειροτερεύει λόγω των δύο βασικότατων απουσιών, του Αντεγκμπόγιε και του Νέιμικ. Εδώ που τα λέμε ο Ολυμπιακός δεν έχει λόγο να φορτσάρει για δεύτερη φορά σε τρεις μέρες αλλά η νοοτροπία του κόουτς Σφιαρόπουλου είναι ότι οι παίχτες του θα πρέπει να παίξουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο σαν να είναι το σημαντικότερο ματς της καριέρας τους. Γι’ αυτό και είδαμε το 27-11 της τετάρτης περιόδου προχθές σε ένα τελειωμένο ματς. Στον Άρη δεν έχουν ελπίδες για κάτι καλό απόψε, και γενικά στη σειρά, και απλά περιμένουν τον μικρό τελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Το χάντικαπ ανέβηκε πάρα πολύ από τα επίπεδα που δινόταν προχθές, από τους 18.5 πόντους στους 26.5 πόντους, φυσιολογική εξέλιξη σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα. Μια από τα ίδια αναμένουμε και η επιλογή είναι το Over 86.5 πόντοι του Ολυμπιακού.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected