Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Το…πάρτι της Άρσεναλ στον τελικό! (photos+vid)

858dd89202372d2f682c4fb85c2aeb16_LΓια 12η φορά στην ιστορία της κατέκτησε το FA Cup η Άρσεναλ η οποία επιβλήθηκε με χαρακτηριστική άνεση 4-0 της Άστον Βίλα στο «Γουέμπλεϊ».

Ήταν να μη γίνει η… αρχή για την Άρσεναλ με τους τίτλους. Αφού πέρυσι επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από αρκετά χρόνια με την κατάκτηση του FA Cup, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ συνέχισε σε αυτούς τους ρυθμούς και φέτος, κατακτώντας ξανά τον τίτλο.

Μπορεί πέρυσι να δυσκολεύτηκε, ωστόσο φέτος έκανε… πλάκα στην Άστον Βίλα για να τη διαλύσει με το εμφατικό 4-0 και να κατακτήσει με πανηγυρικό τρόπο τον τίτλο που είναι ο 12ος για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οι «κανονιέρηδες» απέδειξαν το παρατσούκλι τους και στο πρώτο μέρος προηγήθηκαν στο 40’ με γκολ του Γουόλκοτ. Στο 50’ ο Σάντσες με απίστευτη γκολάρα έκανε το 2-0 για να τελειώσει ουσιαστικά εκεί το παιχνίδι.

Στο 62’ ο Μερτεσάκερ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να μπει το κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα από το γκολ του Ζιρού!

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Μπεγιερίν, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκελέν, Καθόρλα, Ράμσεϊ, Οζίλ (77’ Γουίλσιρ), Σάντσες (90’ Τσάμπερλεϊν), Γουόλκοτ (77’ Ζιρού).
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκίβεν, Χάτον, Οκορε, Φλάαρ, Ρίτσαρντσον (68’ Μπακούνα), Κλέβερλι, Γουέστγουντ (71’ Σάντσεζ), Ντελφ, Νζόγκμπια (53’ Αγκμπονλαχόρ), Μπεντέκε, Γκρίλις.

βίντεο και φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected